Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Izdelki AMWAY HOME za vaš dom

Vzdrževanje doma

Novo leto, čas za nov začetek

Blagovna znamka AMWAY HOME™ nudi edinstveni izbor izjemno učinkovitih čistilnih sredstev za perilo in gospodinjstvo, za neverjetno čistočo v vašem domu. Čistila AMWAY HOME so dovolj močna, da bodo kos tudi najbolj trdovratni umazaniji, hkrati pa ostajajo prizanesljiva do okolja. Izdelki AMWAY HOME se od ostalih primerljivih izdelkov na tržišču razlikujejo po naši patentirani tehnologiji BIOQUEST FORMULA™. Slednja vsebuje naravne sestavine, kot so kokos, izvlečki citrusov in minerali - kar pomeni, da ste lahko brez skrbi o nastanku morebitnih nevarnih hlapov ali škodljivih ostankov čistilnih sredstev!
Zato vam predstavljamo naše tri najbolje prodajane izdelke blagovne znamke AMWAY HOME:

Površine

To je področje, na katerem se je pred 50 leti začela naša zgodba o uspehu. Prvi Amwayev izdelek je bil namreč AMWAY HOME L.O.C.™ večnamensko čistilo. Izdelek omogoča tako vsestransko uporabo, da je uporaben na številnih površinah in na številne načine. Kot splošno pravilu pri tem izdelku velja, da z L.O.C. večnamenskim čistilom lahko očistite vse tiste površine, ki jim voda ne škoduje.

Posoda

Izdelki blagovne znamke AMWAY HOME DISH DROPS™ ponujajo koncentrirana čistila za pomivanje posode, ki odpirajo mnoga vrata bodočih strank in ostajajo eden najpriljubljenejših izdelkov novih strank. DISH DROPS koncentrirano čistilo za pomivanje posode vsebuje kakovostne, zmogljive čistilne sestavine, ki so koncentrirane in hkrati biološko razgradljive. Tako so čistilna sredstva DISH DROPS™ - neizprosna do umazanije, a nežna do vaših rok.

Perilo

AMWAY HOME SA8™ Premium koncentriran pralni prašek z edinstveno kombinacijo encimov, biološko razgradljivih čistil, naravnega mehčalca vode in dodatka belila odpravi umazanijo in trdovratne madeže. Prednosti izdelka: je dermatološko testiran, se povsem izpere in na tkaninah ne pušča ostankov sredstva, ki bi dražili občutljivo kožo.

Za več informacij o izdelkih AMWAY HOME obiščite povezavo Središče blagovne znamke AMWAY HOME .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem