NAGRADE ZA USPEH

Preprosta pogostitev

Napredno o vzdrževanju doma

Amway ponuja ravno ob pravem času, pred prazniki, novi iCook™ 7-plastni vok.


Tradicionalni vok je posoda z zaobljenim dnom, ki izvira iz Kitajske, iz obdobja med 10. in 13. stoletjem. Zaradi nenavadne oblike se njegova površina enakomerno segreje, hrana pa hitreje skuha.

Za današnje kuharske potrebe

Amway je to posodo z dolgo tradicijo ustrezno predelal za rabo v 21. stoletju. Na novem iCook™ 7-plastnem voku boste najprej opazili, da ima za razliko od tradicionalnega voka plosko dno. Prirejen je za sodobno kuhinjo, ne za ognjišče. Zaradi ploskega dna ga lahko uporabljate na električnih, plinskih, steklokeramičnih in indukcijskih štedilnikih. Ker ima ta vok sedemplastno jedro iz aluminija in jekla, se toplota bolj enakomerno porazdeli. Hrana se pripravi hitreje, prihranite pa tudi energijo. Podobno kot druga posoda iCook, tudi ta vok uporablja način kuhanja VITALOK™*, ki poskrbi, da hranilne snovi, barva in okus ostanejo v hrani. iCook 7-plastni vok je vsestranski: v njem lahko hrano pečete, poširate, cvrete, dušite ali kuhate na sopari.

Brezplačni dodatki

iCook 7-plastnemu voku je priložena rešetka za soparjenje, na kateri lahko v sopari kuhate zelenjavo ali ribe, ter rešetka lotosov cvet, v kateri hrana ostane na toplem, ko pripravljate druge jedi.

Zavitki z jajčevci, zelišči in skuto

Sedaj že veste, kako koristen je iCook 7-plastni vok. Zakaj ga ne bi preizkusili z našim novim receptom za prigrizek, ob katerem se bodo vaši prijatelji kar oblizovali.

Sestavine

2 srednje velika jajčevca

AMWAY™ da Carapelli ekstra deviško olje

100 g naribanega gauda sira

150 g skute

4 g nasekljanega česna

40 g nasekljanih orehov

40 g nasekljanih lističev koriandra, bazilike ali peteršilja

3 g sladke paprike, sol in poper po okusu

  1. Jajčevce operite in jih z iCook kuhinjskim nožem po dolžini narežite na tanke rezine. Rezine posolite in pustite stati 5 minut, da spustijo nekaj vode. Splaknite jih in osušite.

  2. V iCook 7-plastni vok vlijte olje in ga segrejte. Rezine jajčevca cvrite toliko časa, da dobijo rjavo skorjico. Vzemite jih iz voka in jih položite na papirnato brisačo, da se odvečno olje odcedi.

  3. Nadev: gaudo in skuto zmešajte v iCook skledi za mešanje, nato pa dodajte česen, zelišča in orehe. Dodajte sladko papriko. Po okusu solite in poprajte.

  4. Nadev z žlico naložite na rezine jajčevca ter jih zvijte. Potresite z zelišči.

Za 4 osebe


*Za delovanje VITALOK metode, mora biti vok pokrit s pokrovko.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem