Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Spodbudite prodajo

Napredno o vzdrževanju doma

Bodite gostitelj žara na prostem z izdelki iCook in eSpring ter povečajte poletno prodajo.

Amway vam ravno v času, ko se prične sezona žarov na prostem, ponuja tri nove pripomočke blagovnih znamk, in sicer iCook™ predpasnik, iCook kuhinjske rokavice ter eSpring™ plastenko za vodo.
Predstavljajte si, kako boste v središču pozornosti, ko se boste na naslednji zabavi z žarom ponašali s predpasnikom in kuhinjskimi rokavicami blagovne znamke iCook. Če radi pečete na žaru, boste navdušeni nad temi obveznimi pripomočki iz 100 % bombaža, ki jih lahko perete v pralnem stroju: črno ozadje in podrobnosti v živo zeleni barvi jim dajejo eleganten in vesel videz. Oblikovani so ne le tako, da izgledajo dobro, ampak tudi, da bi bili uporabni. Morda boste hoteli postreči tudi z vodo, prečiščeno z eSpring sistemom za prečiščevanje pitne vode, v novi eSpring plastenki za vodo. Izdelana je iz plastike, ki ne vsebuje BPA, tako da jo lahko varno uporabljate na prostem. Ni se potrebno bati razbitega stekla!


Zakaj pospeševanje prodaje?

Dobro je, da NAP-i izkoristijo vsako priložnost, da razširjajo informacije o Amwayu in Amwayevi poslovni priložnosti. Pripomočki blagovnih znamk so izvrstno orodje za prodajo. Raziskave kažejo, da stranke, ki prejmejo izdelke posebne ponudbe, hitreje in pogosteje znova naročajo kot stranke, ki teh izdelkov ne prejmejo. Gre za to, da so izdelki z znakom blagovne znamke oprijemljiv in trajen opomnik na vaše podjetje ter vaše izdelke. Ne le, da ozaveščajo stranke o izdelkih, temveč sporočilo tudi obnavljajo še dolgo po tem, ko vi že zaključite predstavitev in greste domov.

Zakaj darila?

Stranke, ki prejmejo izdelke posebne ponudbe kot darila, vas bodo verjetneje omenile prijateljem in znancem, za razliko od strank, ki ne prejmejo daril. Mednarodna zveza za izdelke posebnih ponudb (Promotional Products Association International) ugotavlja, da se število vrnjenih klicev lahko poveča tudi za 50 odstotkov, če podarite izdelek. Izdelki posebnih ponudb imajo tudi to prednost, da lahko merite njihov učinek. Ker veste, komu ste jih podarili, je tudi povračilo investicije preprosto oceniti.

Navzkrižna prodaja

Ko bistroumen NAP pridobi pozornost stranke, bo seveda priporočil sorodne ali dopolnilne izdelke. Ni boljše priložnosti, da ponudite izdelke AMWAY HOME™, kot zabava z žarom. Kuhanje na prostem je zabavno, žar in mastno posodo pa je potrebno potem tudi očistiti. Zato izkoristite priložnost in ponudite AMWAY čistilo za pečice ter DISH DROPS™ koncentrirano čistilo za pomivanje posode. Na koncu lahko s čistilom za pečice očistite žar, DISH DROPS pa poskrbi za vse ostalo. Potrebujete samo eno plastenko – to je dovolj, da lahko pomijete več kot 30.000 krožnikov!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem