Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
happy family cooking together

Dober, zdrav začetek

Napredno o vzdrževanju doma

Preberite, kako vam posoda iCook™ lahko popestri zimske mesece.

Zunaj je mraz in tema. Decembrskih radosti je konec, in marsikdo že težko pričakuje pomlad. V novo leto smo že zakorakali. Se sprašujete kako naprej? Izkoristite ta manj stresni čas za druženje s sorodniki in prijatelji. Lahko na primer povabite vse skupaj na spontani obisk, da pričarate potovanje v tople kraje? (več v receptu na desni.

Naj bo že prvi korak pravi

Potrebujete le prave sestavine: goste, ki lahko pomagajo pri kuhi in komplet posode iCook. Ergonomsko oblikovana posoda iCook je preudaren pristop h kuhi. Način kuhanja VITALOK™ z dodatno OPTITEMP™ tehnologijo*, prihrani čas in denar, ki podpira vaš zdrav življenjski slog.

Prihrani čas

Z tehnologijo kuhanja VITALOK je prostor med pokrovom in ponvijo zatesnjen s paro. Tako se skrajša čas kuhanja.

Prihrani denar

Posoda VITALOK s tehnologijo vodnega tesnila ter triplastno sestavo ter doživljenjsko garancijo porabi manj energije in vode od običajne posode. Vsi ti dejavniki pa za vas pomenijo bistven prihranek. Morda boste hoteli preizkusiti tudi kuhanje iCook v nadstropjih. S podlago za kuhanje OPTITEMP z izboljšanim prenosom toplote, lahko celoten obrok pripravite na eni sami plošči!

Podpira zdravo prehrano

Ker z načinom kuhanja VITALOK porabite manj vode, se meso, sadje in zelenjava dušijo v lastnih sokovih ter tako obdržijo okus in hranilne snovi. Kadar namreč uporabljate preveč dodatne tekočine, se vitamini in minerali izlužijo iz hrane in ostanejo v vodi. Obroki, pripravljeni v posodi iCook, so ohranijo več naravne barve, so odličnega okusa in vsebujejo do 30 % več hranilnih snovi kakor če bi jih pripravili v običajni posodi.


Izbor izdelkov iCook posode iz nerjavnega jekla in iCook posode za kuhanje brez prijemanja

Št. izdelka 101098: iCook 27-delni veliki družinski komplet posode iz nerjavnega jekla

Št. izdelka 101083: iCook 3 ponve s pokrovkami brez prijemanja

Za več informacij o izboru posode iCook obiščite povezavo središča blagovne znamke. Če si želite ogledati predstavitvene videe iCook, pa obiščite Amway Media (v angleščini).

PS: Za optimalno čiščenje naših izdelkov iCook priporočamo naše DISH DROPS™ koncentrirano čistilo za pomivanje posode .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem