Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Praznujmo 70 let revolucionarnega potovanja!

Dobro počutje

To leto zabeležujemo 70. obletnico prehranskega dopolnila NUTRILITE DOUBLE X, kar pomeni 70 let z energijo nabitega prehranskega dopolnila, ki izvira iz narave.

Pred številnimi leti je Carl F. Rehnborg v Severni Ameriki predstavil prehransko dopolnilo, ki je vsebovalo edinstveno kombinacijo narave in znanosti. Carl se je dobro zavedal pomembnosti prehrane, zdravja in življenjskega sloga za naše splošno dobro počutje in je bil prepričan, da bi ga bilo mogoče močno izboljšati s pomočjo moči hranil na osnovi rastlin.

Leta 1948 je intenzivna raziskava vodila do razvoja prehranskega dopolnila vrhunske kakovosti NUTRILITE™ DOUBLE X™, ki je revolucioniralo rešitve za zdravje in dobro počutje z edinstveno mešanico multivitaminov, mineralov in fitohranil. In ni bilo dolgo, ko je to dopolnilo postalo osnovni izdelek iz blagovne znamke prehranskih dopolnil NUTRILITE.

Tukaj in zdaj

Še danes koristimo prednosti tega revolucionarnega izdelka. Od svojega začetka prodaje je prehransko dopolnilo DOUBLE X še naprej zadovoljevalo naše spreminjajoče se potrebe. To je le eden od razlogov, zakaj še danes ostaja najbolj prodajano multivitaminsko in multimineralno prehransko dopolnilo s fitohranili iz petih barvnih skupin fitohranil.* Napredna formula vsebuje 12 esencialnih vitaminov in 10 esencialnih mineralov ter koncentrate sadja, zelenjave in zelišč. Te ključne sestavine sodelujejo, da zapolnijo prehranske vrzeli v vsakdanji prehrani in podpirajo zdravo telo. DOUBLE X zagotavlja številne koristi za vse, ki potrebujejo dodatno povečanje hranil med stresnimi življenjskimi obdobji ali športnimi dejavnostmi ali pozimi, ko imamo malo energije.

Nazaj k naravi

Za današnje potrošnike, ki na splošno želijo vedeti, od kod izvirajo sestavine iz prehranskih dopolnil, obstaja še več razlogov za proslavljanje tega strokovnega pristopa. Uporabljeni rastlinski izvlečki poskrbijo, da so prehranska dopolnila trajnostna, hkrati pa se tudi same rastline gojijo, žanjejo in predelujejo na certificiranih trajnostnih kmetijah za izdelke Nutrilite. Trajnostni načini kmetovanja zagotavljajo, da pridelki dobijo ključna hranila, ki so potrebna za izdelavo visokokakovostnih izdelkov. Kmetije koristijo moč naravnih prehranskih verig, ki pustijo, da narava nadzoruje naravo, in se s tem izogibajo uporabi škodljivih sintetičnih pesticidov in herbicidov.

Rastline, uporabljene za izdelavo izdelkov NUTRILITE, so gojene na naših certificiranih trajnostnih kmetijah.

Kjer se narava sreča z znanostjo

Narava včasih potrebuje manjšo pomoč, da nam lahko zagotovi najboljše, kar nam lahko ponuja. Naša dolgoročna zavezanost je, da uporabljamo naravo in znanost skupaj v popolni usklajenosti, da zagotovimo, da izdelki, kot je prehransko dopolilo DOUBLE X, zagotovijo optimalne rezultate. Ko so sestavine požete in obdelane, jih pregledajo znanstveniki za izdelke Nutrilite na podlagi številnih testiranj in tako zagotovijo, da izkoristimo moč znanosti za povečanje koristnih lastnosti rastlin. To dragoceno znanstveno strokovno znanje je ključna sestavina naših nenehnih raziskav in razvojev izdelkov.

Združujemo najboljše iz preteklosti in sedanjosti, da pokažemo, da prihodnost pripada prehranskemu dopolnilu DOUBLE X. Želite izvedeti več? Spremljajte nas še naprej za več najnovejših informacij o praznovanju tega izjemnega izdelka in njegove zgodovine skozi celotno leto!

* Vir: Euromonitor International Limited; maloprodajna vrednost po pogojih priporočene maloprodajne cene; vsi kanali, 2016.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem