Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Izvor odličnosti

Dobro počutje

Kako je radovednost nekega moža vodila do razvoja vrhunskega prehranskega dopolnila.

Carl F. Rehnborg je v 20. letih 20. stoletja na Kitajskem prvič spoznal svojo navdušenost nad razmerjem med tem, kako in kje ljudje živijo in učinkom tega na njihovo zdravje. Carl je ugotovil, da so ljudje, ki živijo na podeželju, z bolj svežim zrakom in dostopom do svežih pridelkov, bolj zdravi od ljudi, ki živijo v mestih. Ugotovil je tudi, da imajo krave, ki se pasejo na podeželskih travnikih ter ki uživajo samo lucerno in čisto vodo, bolj svetlečo dlako in dajejo veliko kakovostnega mleka.

Njegova spoznanja o svežem sadju, zelenjavi in drugih rastlinah ter njihovem pozitivnem vplivu na zdravje so vodila do njegove teorije, da morajo torej rastline vsebovati določene elemente, ki dajejo takšne koristi. Te elemente je bilo potrebno še odkriti in identificirati, tako da jih je Carl takrat imenoval »povezani prehranski dejavniki«. Danes te snovi imenujemo fitohranila in vemo veliko več o tem, katere rastline zagotavljajo katere vrste fitohranil.

V poznih 20. letih 20. stoletja je Carl nadaljeval svojo raziskavo in je bil povsem upravičeno prepričan, da bi lahko njegova odkritja veliko doprinesla pri podpiranju uravnotežene, hranljive prehrane ter bi lahko pomagala okrepiti imunski sistem osebe, da se ta ne bi počutila izčrpana. Nekaj let pozneje sta se njegova navdušenost in vztrajnost izplačali, ko je razvil prehransko dopolnilo v obliki vitaminskih kapsul in tablet z minerali. Njihova osnova je bil ekskluziven izvleček, ki je vseboval lucerno, vodno krešo in peteršilj. To prehransko dopolnilo se je začelo prodajati na trgu v Severni Ameriki po ceni 20 USD – ali XX USD – iz česar izvira tudi trenutno ime vodilnega prehranskega dopolnila NUTRILITETM DOUBLE XTM*.

Skozi leta se je prehransko dopolnilo DOUBLE X še naprej razvijalo po načelu blagovne znamke NUTRILITE: najboljše iz narave, najboljše iz znanosti. Njegova natančna formula in embalaža sta bili v zadnjih sedmih desetletjih, odkar je izdelek na trgu, večkrat spremenjeni. Med tem časom je NUTRILITE postala ena najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk prehranskih dopolnil v Evropi, prehransko dopolnilo DOUBLE X pa je bilo ocenjeno kot najbolj prodajano prehransko dopolnilo na svetu.*

Ta ključni izdelek ima zdaj več kot 30 dovoljenih zahtevkov po zakonu in je bil analiziran s strani Ameriškega urada za prehrano in zdravila. Eden od takšnih zahtevkov je, kar je ustanovitelj izdelka verjel že od samega začetka. Prehransko dopolnilo DOUBLE X pomaga uravnotežiti prehrano tako, da zapolni morebina pomanjkanja hranil.

Tudi vi lahko koristite prednosti tega visokokakovostnega izdelka za podporo vašega vnosa hranil. Preberite si več dejstev o prehranskem dopolnilu DOUBLE X in povejte svojim kupcem.

* Vir: Euromonitor International Limited; maloprodajna vrednost glede na pogoje RSP; vsi kanali, 2016.

Sorodne vsebine

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem