Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© gettyimages/Jordan Siemens

Moč proteinov

Dobro počutje

Izbirajte med dvema namenskima viroma tega esencialnega hranila.

Eno tretjino našega osnovnega tria predstavljajo proteini, ki so osnovni gradniki našega dobrega počutja. Proteini (beljakovine) podpirajo naše mišice in so torej ključnega pomena za našo telesno moč. Poleg tega naši lasje, nohti, kožno tkivo in celo naše oči potrebujejo beljakovine za normalno rast in delovanje.

Koliko jih potrebujemo?

Da bo naše telo dobilo dovolj tega ključnega hranila, morajo odrasle osebe na dan zaužiti 0,83 g beljakovin na kg telesne teže. Otroci in najstniki morajo na dan zaužiti med 0,83 in 1,31 g na kg telesne teže za podporo njihove rasti in razvoja, odvisno od starosti.

Družini prijazni

NUTRILITETM rastlinski proteini v prahu so vegetarijanski in ne vsebujejo laktoze. Vsebujejo naravne sestavine rastlinskega izvora, ki vključujejo proteine iz graha, soje in pšenice. Te vsestranske proteine v prahu lahko uživajo otroci od starosti treh let naprej. lahko ga zmešate v shake ali smoothie za celotno družino ali ga potresete po žitaricah ali v juho za podporo rasti in vzdrževanje telesa mladih in starejših oseb. Počasno sproščanje proteinov v telo pomaga osebam z aktivnimi življenji, da ohranijo vzdržljivost skozi celoten dan.

© Shutterstock

Svojo vsakodnevno prehrano lahko okrepimo z beljakovinami iz različnih živil. Beljakovine živalskega izvora vključujejo jajca, meso in ribe. Beljakovine rastlinskega izvora pa vključujejo stročnice, soja in oreščki. Vegetarijanci in vegani, ki uživajo samo živila iz druge kategorije, včasih ne zaužijejo dovolj beljakovin v svojih obrokih. Pri tem lahko pomaga prehransko dopolnilo proteinov v prahu.

Junak za športnike

XSTM proteini hidrolizirane sirotke v prahu so junaški izdelek za navdušence nad fitnesom. Če ta prašek odličnega okusa kakava in čokolade zaužijete kot shake v času ene ure po telovadbi, dobite takojšen vir beljakovin – porcija 29 g deluje kot gorivo za rast vitkih mišic. Lahko si hitreje opomoremo po seji fitnesa, saj lahko hidrolizirano formulo hitro zaužijemo, kar pomeni, da mišice hitreje okrevajo.
Ekskluzivna mešanica antioksidantov združuje kompleks rdeče pomaranče, Red Orange Complex, ter vitamina C in E, ki pomagajo zmanjševati oksidativni stres po vadbi. Poleg tega pet ključnih elektrolitov podpira okrevanje in delovanje mišic ter olajšuje občutek izčrpanosti in utrujenosti.

Vzdržujte ustrezno raven tega pomembnega hranila s proteini v prahu, ki najbolje ustrezajo vašemu življenjskemu slogu.

Sorodne vsebine

Fit za poletje

Aktiven življenski slog

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem