Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

DOUBLE X – resnična hollywoodska zvezda

Dobro počutje

Slavna družina je pomagala dvigniti ozaveščenost o tem legendarnem izdelku – z neverjetnimi rezultati.

Od 50. let 20. stoletja smo bili priča številnim spremembam. Vloga žensk v družini in družbi se je vsekakor razvila iz predane »gospodinje« na bolj enakovredno raven z moškimi vrstniki in partnerji.

Odmevna podpora

Če imamo to v mislih, se torej s prijetnim občutkom oziramo nazaj na začetni promocijski material, ki je bil razširjen po Združenih državah Amerike, za ta vodilni Amwayev izdelek. Leta 1954 so Američani, ki še niso poznali prehranskega dopolnila NUTRILITE™ DOUBLE X™, morali samo odpreti najbolj priljubljen časopis dneva, LIFE. V njem sta filmska zvezdnika, mož in žena Alan Ladd in Sue Carol, pozirala s svojimi otroki in sta priporočala, da si naj vsaka družina prebere brošuro FACTS. Oglas ustreza odnosu tistega desetletja, a njegovo glavno sporočilo velja še danes - da stremimo k temu, da bi zagotovili, da »družine prejmejo vse koristi, ki so na voljo preko odkritij sodobne prehranske znanosti«.

Dejstva, ki odpirajo oči

Zdravstveno ozaveščeni potrošniki, ki so prebrali ta državni časopis, so lahko izvedeli več o vitaminih, mineralih in prehranskih dopolnilih tako, da so se obrnili na distributerja izdelkov Nutrilite. To je bila genialna marketinška poteza, ki je povečala prodajo izdelka za več kot 50 odstotkov v primerjavi s prejšnjim letom.

Promocijska brošura FACTS je odprla oči Američanov glede ideje - in pomembnosti - jemanja prehranskih dopolnil, ki zapolnijo pomanjkljivosti hranil zaradi naših slabih prehranskih navad ter prekomernega kuhanja in predelave sestavin, ki uničujeta nekatere vitamine in fitohranila. Objavljene so bile trditve o zdravju, povezane z vitaminom A, kalcijem in 15 drugimi vitamini in minerali, za katere je bilo znano, da so ključnega pomena za naše dobro počutje - kar je odkril ustanovitelj izdelkov Nutrilite Carl F. Rehnborg in je pozneje potrdil ameriški Urad za prehrano in zdravila (FDA).

Nadaljnja zapuščina in uspeh

Carlova navdušenost je bila nalezljiva - tudi potem, ko se je umaknil iz javnega življenja, je še naprej s sabo nosil embalažo z izdelkom DOUBLE X, prikazano na zgornji sliki levo! Prav tako je rade volje imel spontane govore pred navdušenim občinstvom o pomembni vlogi rastlin na človekovo zdravje. Njegov sin, dr. Sam Rehnborg, predsednik in generalni direktor podjetja Nutrilite, in njegova žena Francesca nadaljujeta s to zapuščino. Sam je prikazan na zgornji sliki desno, na promocijskem posnetku iz preteklosti.

Natančna formula prehranskega dopolnila DOUBLE X se je v zadnjih 70 letih nenehno razvijala in je popolno prehransko dopolnilo, ki nam pomaga premagati fizično zahtevna ali stresna obdobja življenja. Ta izjemno uspešen izdelek* je ohranil svoje mesto na samem vrhu znanosti, vendar še vedno ostaja zvest Carlovi prvotni viziji, da prinaša ravnovesje v prehrano tako, da zapolni pomanjkanje hranil z vsakodnevnim prehranskim dopolnilom, bogatim z rastlinskimi snovmi.

* Vir: Euromonitor International Limited; maloprodajna vrednost po pogojih prodajne cene; vsi kanali, 2016.

Sorodne vsebine

Izvor odličnosti

Dobro počutje

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem