Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Semena uspeha

Dobro počutje

Globalna mreža trajnostnih kmetij prideluje pridelke za uspešno blagovno znamko.

Ali ste vedeli, da je NUTRILITE™ edina blagovna znamka prehranskih in vitaminskih dopolnil na svetu, ki sama goji, žanje in predeluje rastline na lastnih certificiranih trajnostnih kmetijah?* Ustanavljanje teh kmetij ter njihovo temeljito raziskovanje in kmetijske prakse so se začele že daleč nazaj v 50. letih 20. stoletja.

Trajnostno kmetovanje

Trajnostne dejavnosti na kmetijah so omogočale, da je narava nadzorovala samo sebe. Strupeni insekticidi in pesticidi so prepovedani. Namesto tega so na pridelke spustili naravne plenilce, kot so pikapolonice, za nadzor nad škodljivci, kot so listne uši. Avtohtoni sokoli ujamejo druge neželene škodljivce.

Ugled te visoke kakovosti in spoštovanja narave je nedvomno pripomoglo k uspehu blagovne znamke NUTRILITE in izdelka NUTRILITE DOUBLE XTM, ki zdaj praznuje že 70. obletnico obstoja.

NUTRILITE kmetije - časovni potek

1950. do 1970. leta – v 50. letih 20. stoletja so bile ustanovljene prve kmetije češenj acerola na Havajih, ki pa so bile nato v poznih 70. letih preseljene v Portoriko; NUTRILITE je kupil kmetijo Lakeview Farm v Kaliforniji, ki je bila temelj kmetovanja blagovne znamke vse do leta 2013.

1980. do 1990. leta – prehransko dopolnilo DOUBLE X, podprto z marketingom podjetja Amway, je v letu 1984 predstavljalo polovico vseh prodaj izdelkov NUTRILITE.
Pripravljeni so bili načrti za prodor na mednarodni trg. Rastoča priljubljenost izdelka je spodbudila impresivno širitev kmetovanja za oskrbo z rastlinskimi koncentrati, vključno s češnjo acerola, lucerno, vodno krešo in peteršiljem. Leta 1998 so kupili zemljišče v Braziliji za gojenje še več češnje acerola in drugega tropskega sadja.

Od leta 2000 naprej – številne glavne naloge kmetije Lakeview Farm – za gojenje veliko pridelka lucerne in drugih glavnih pridelkov - so bile preseljene na kmetijo Trout Lake Farm v državi Washington. Danes ta velja za največjo certificirano trajnostno kmetijo z zelišči v ZDA, kjer gojijo do 70 botaničnih vrst. Kmetija v Braziliji je izjemno uspešna in je ena največjih kmetij češnje acerola na svetu.

Carlova zapuščina

Vse kmetije NUTRILITE v Mehiki, Braziliji in ZDA, so zdaj certificirane kot trajnostne. NutriCert™ je ekskluzivni kmetijski program certificiranja, ki zagotavlja, da vse partnerske kmetije upoštevajo popolnoma enake stroge postopke, da zagotavljajo visoke standarde kakovosti in trajnosti - to je tudi zapuščina ustanovitelja blagovne znamke NUTRILITE Carla F. Rehnborga in standardov, ki jih je prvotno zastavil pred sedmimi desetletji. Kmetije NUTRILITE in več kot 90 trajnostnih kmetij s certifikatom NutriCert po vsem svetu - na vseh celinah, razen Antarktike - skupaj tvorijo široko globalno mrežo in vir pridelkov za prehranska dopolnila NUTRILITE.

Preberite si več o kmetijah NUTRILITE, njihovi zgodovini, pridelkih in trajnostnih praksah, na spletnem mestu NUTRILITE Evropa.

*Euromonitor International Limited.
Na podlagi pregleda iz leta 2016 svetovnih proizvajalcev vitaminskih in prehranskih dopolnil, njihovega lastništva celotnega postopka pridelave, od kmetovanja do proizvodnje, poleg trajnostnega certificiranja izdelkov.

Sorodne vsebine

Izvor odličnosti

Dobro počutje

Več

Hollywoodska zvezda DOUBLE X

Dobro počutje

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem