Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© ©Stocksy.com

Vrhunska zmogljivost

Dobro počutje

Premagajte obremenitev ravni energije in obremenitev oči z nekaj priročnimi nasveti

Poletne počitnice so skoraj končane in hitro se približuje novo poslovno leto. Otroci potrebujejo pozornost, da jih pripravite za vrnitev nazaj v šolo. Starejše najstnike je morda strah prvega leta na fakulteti in potrebujejo vašo podporo. Poleg vsega tega pa si vseeno želite obdržati svojo rutino telovadbe.

Faze aktivnega vsakdana so razburljive, a tudi stresne – in še dodatno obremenjujejo našo energijo in koncentracijo.

Na splošno velja, da morate zagotoviti, da dobite dovolj spanja – to je vedno pomembno, vendar pa je še posebej pomembno, če morate biti ves dan pozorni in na poti. Jejte uravnoteženo prehrano in poskušajte, da ne boste jedli pozno zvečer, tako da vašemu telesu ne bo treba ponoči prebavljati hrane, zaradi česar boste naslednji dan izčrpani.

Bolje je z vitamini skupine B

Če resnično potrebujete zagon, potem se v takšnih primerih odgovor ne skriva v kratkotrajnem sunku energije iz kofeina ali sladkorja – veliko koristnejše je trajno sproščanje energije za vzdrževanje vaše fizične vzdržljivosti in vašega razpoloženja.

Pustite vašim očem, da se odpočijejo!

© ©Getty images

Yoga International nam svetuje vadbo za oči: prekrijte oči z dlanmi; z očmi zavijte v različne smeri; osredotočite se na različne točke in poglejte nekaj v daljavi, da predstavite izziv za vizualne funkcije.

Večino dneva se zanašamo na vid. Od preverjanja e-pošte, klepetanja s prijatelji v aplikaciji WhatsApp, do tega, da otrokom pomagamo pri domači nalogi, zvečer pa beremo ali gledamo televizijo – naše oči so vedno obremenjene. Da bi zagotovili njihovo normalno delovanje še dolgo v prihodnosti, moramo skrbeti zanje.

  1. Počivanje oči spite najmanj sedem ur na dan in kakšno uro pred spanjem izklopite digitalne naprave. Tako si boste odpočili in tudi razbremenili utrujene oči. Pogosto mežikajte za naravno mazanje oči; če pa delate v suhi, klimatizirani stavbi, občasno uporabite kapljice za oči, da boste očem pomagali pri tem.

  2. Joga za oči – oglejte si naše nasvete, ki jih je pripravila organizacija Yoga International .

  3. Dobrota za oči – jemljite dnevno prehransko dopolnilo , ki je posebej razvito za podporo normalnega vida, kot je prehransko dopolnilo NUTRILITE borovnica z luteinom.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem