Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Rastlina pred svojim časom

Dobro počutje

Zakaj je bilo priljubljeno prehransko dopolnilo NUTRILITE DOUBLE X vedno pred svojim časom.

Pred samo nekaj leti je inštitut za zdravje Nutrilite Health Institute naročil raziskavo o uživanju fitohranil. Do takrat so bila podobna poročila posebej o fitohranilih redka, čeprav so strokovnjaki za prehrano že dolgo ugotavljali koristno povezavo med prehrano, bogato s sadjem in zelenjavo, ter dobrim zdravjem. Vse to se je spremenilo, ko so bili rezultati raziskave objavljeni v priznani reviji Journal of Nutrition. Vendar pa, čeprav so bili rezultati za nekatere morda presenetljivi, je priljubljeno prehransko dopolnilo NUTRILITE DOUBLE X™ vedno vključevalo velike količine rastlin v svoji zmagoviti formuli.

Najboljše iz narave

Inštitut za zdravje Nutrilite Health Institute je povzel ugotovitve revolucionarne raziskave v splošnem poročilu o fitohranilih (Global Phytonutrient Report), v katerem so želeli ugotoviti razmerje med sadjem, zelenjavo, fitohranili in kaj vse to pomeni za naše zdravje in dobro počutje. Nekatere od bolj šokantnih – vendar mogoče ne povsem presenetljivih – ugotovitev je bila, da »večina odraslih na svetu ne zaužije minimalne potrebne količine sadja in zelenjave, ki jo priporoča Svetovna zdravstvena organizacija«.

Poleg tega so bile v poročilu navedene tudi najpogosteje zaužite skupine sadja in zelenjave ter njihova povezana fitohranila. Te so vključevale paradižnik, s fitohranili alfa karoten, beta karoten in likopen; koruzo, z luteinom in zeaksantinom; ter jajčevec, z antocianidinom. Koliko fitohranil bi morali zaužiti? Potrebne količine vnosa fitohranil trenutno še niso določene; vendar pa je poročilo sklenilo, da je raznolikost sadja in zelenjave najboljši način za »zagotovitev ravni vnosa fitohranil, ki podpirajo optimalno zdravje«. Na srečo DOUBLE X v svoji formuli že dolgo časa vsebuje velike količine rastlin, s čimer dokazuje, da je njegova trdna filozofija, ki temelji na kombinaciji naravnih in znanstvenih elementov, že od nekdaj bila – in še vedno ostaja – pred svojim časom.

Prehransko dopolnilo za prihodnost

70-letna evolucija prehranskega dopolnila DOUBLE X se nadaljuje, z inovacijami, ki izdelek vodijo v 21. stoletje in še naprej.

Trenutno slavimo 70 let odličnosti prehranskega dopolnila DOUBLE X. Ta zmagoviti izdelek NUTRILITE

  1. ki ga je ustvaril ustanovitelj blagovne znamke Nutrilite Carl F. Rehnborg, oče dr. Sama Rehnborga.

  2. vsebuje sestavine iz rastlin, vzgojenih na kmetijah s certifikatom o trajnosti – ki so strogo nadzirane , od semena do prehranskega dopolnila

  3. zagotavlja optimalno mešanico izbranih vitaminov, mineralov, fitohranil in botaničnih izvlečkov,

  4. je najbolj prodajan multivitamin in multimineral, s fitohranili iz petih barvnih skupin fitohranil*

Vir: Euromonitor International Limited. Vitamins and Dietary Supplements, World, GBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2016

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem