Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

5 načinov za okrepitev imunskega sistema v zimskih dneh

Dobro počutje

Ostanite zdravi med sezono prehladov.

Nič ne uniči čarobnega zimskega vzdušja hitreje kot prehlad. Sneženje, cingljanje zvončkov in prijetna vroča čokolada enostavno ne morejo premagati zamašenega nosu ali bolečega grla. Na žalost je zima tisti letni čas, ko razhaja veliko bolezni. Ne postanite žrtev tudi vi: tukaj je pet nasvetov za okrepitev vašega imunskega sistema v zimskih dneh, in tudi nasvet, kako vam lahko pri tem pomagajo izdelki NUTRILITETM:

1. Bodite proaktivni

Zdaj je čas za ukrepanje! Ne posedajte in čakajte, da vas bodo ujeli bacili. Sestavite si dober prehranjevalni režim za ohranjanje imunosti, dokler ste vi in vaša družina še zdravi. Ko bo vpeljan, ga boste lahko enostavno vzdrževali skozi celotno zimo, kar je pomembno, saj se virusi prehladov in gripe nenehno spreminjajo in mutirajo.

2. Jejte, pijte in bodite zdravi

Živila, bogata s hranili, kot so oreščki, semena, stročnice, gobe, špinača ter raznovrstno sadje in zelenjava so odličen vir vitaminov za krepitev imunskega sistema, kot so vitamini A, C, D in E, ter mineralov, kot je cink. V prehrano vključite tudi čebulo, česen, ingver, kajenski poper in kurkumo za še dodatno okrepitev in ne pozabite piti veliko vode, saj ta pomaga prenašati bele krvne celice, kamor je potrebno.

3. Spotite se

V hladnih jutrih moda ne boste imeli motivacije za telesno aktivnost, vendar pa telovadba dejansko poveča delovanje imunskega sistema, okrepi vaše telo in vam pomaga bolje spati – vse to pa so odlični razlogi, da greste ven. Ni vam treba pretiravati; celo daljši sprehod na prostem bo pomagal pregnati bacile.

4. Naspite se

Ko zvečer zaprete oči, ima vaše telo priložnost za obnovitev celic, s čimer zagotavlja, da bodo pripravljene na vse izzive letnega časa. Če preskočite lepotni počitek, bo glede na ugotovitve raziskave, ki jo je izvedla univerza Carnegie Mellon University , obstajala večja verjetnost, da boste podlegli enemu od 200 virusov, ki povzročajo prehlad.

5. Uživajte več vitamina C

Vitamin C je, zahvaljujoč svojemu antioksidativnemu učinku, superjunak za imunski sistem, ki pride prav še posebej pozimi. V hladnejših mesecih posezite po sadju in zelenjavi, kot so brstični ohrovt, ohrovt, rdeče zelje in klementine. Vas skrbi, da ne dobite dovolj vitamina C? Primanjkljaj lahko zapolnite z dnevnimi prehranskimi dopolnili. NUTRILITE ponuja širok izbor možnosti vitamina C, primerne za celotno družino.

Kar je najbolje, vsa prehranska dopolnila NUTRILITE z vitaminom C le-tega pridobivajo iz enega najbogatejših virov tega vitamina – češenj acerola – ki so gojene in obrane na trajnostnih posestvih Nutrilite v sožitju z naravo, z uporabo trajnostnih metod kmetovanja brez kemikalij.

Za odrasle prehransko dopolnilo NUTRILITE Vitamin C Plus – družinsko pakiranje zagotavlja do osem ur podpore vitamina C. Za otroke pa Tablete za žvečenje z vitaminom C NUTRILITE, s 30 mg vitamina C, predstavljajo idealen način, da poskrbite, da bodo vaši otroci (od starosti štirih let naprej) zaužili dovolj vitaminov. Ta oblika je idealna tudi za odrasle, ki imajo raje žvečljive tablete.

Zdaj ko veste, kako odženete bacile, se pripravite na sezono zabave!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem