Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Moč hranilnih snovi

Dobro počutje

Dobra prehrana je ključnega pomena za duševno in fizično dobro počutje. Ali dobite dovolj vitaminov in mineralov?

Februar je, temno je, hladno je in vaše telo bi lahko izkoristilo malo pomoči, da bi se počutili polni energije in optimizma. V tem letnem času je še bolj kot sicer pomembno imeti uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Dragocena fitohranila

Ključnega pomena tako za duševno kot za fizično dobro počutje danes ali v prihodnosti je, kaj jeste.

Vsi vemo, da bi morali imeti raznoliko prehrano, ki vključuje sadje in zelenjavo, beljakovine, žitarice, mlečne izdelke, olja in maščobe. Ali pa ste vedeli, da je pomembno jesti sadje in zelenjavo iz vseh petih barvnih skupin? To je zato, ker različne rastline vsebujejo različne vitamine in minerale – potrebujemo pa vse, tako kot tudi dragocena fitohranila.

400 g sadja in zelenjave na dan

Če se zavedate, da morda ne jeste dovolj sadja in zelenjave ali morda ne iz vseh petih barvnih skupin, je čas, da odkrijete prenovljeno NUTRILITETM DOUBLE XTM multivitaminsko multimineralno prehransko dopolnilo.

Obogaten z mešanico PhytoBlendTM, ki je posebej zasnovana iz 22 rastlin in fitohranil, vam NUTRILITE DOUBLE X zagotavlja rastlinske sestavine iz vseh petih barvnih skupin – zelene, bele, rumene, rdeče in vijolične – vsaka pa zagotavlja dragocene hranilne snovi. Tako lahko zapolnite svoje potrebe po fitohranilih, če dnevno zaužijete manj kot pet porcij sadja in zelenjave. Poleg tega vsebuje 12 osnovnih vitaminov in 10 osnovnih mineralov.

Tako preprosto je: dvakrat na dan ob jedi vzamete tri tablete.

Vrhunska kakovost izdelkov

Vse naše rastlinske sestavine prihajajo s trajnostnih kmetij NUTRILITE TM ali NutriCert TM , kjer se trajnostno kmetovanje uporablja že več kot 80 let.

Vse rastlinske sestavine so izdelane po standardih kakovosti, ki so skladni z vrednotami NUTRILITE. Naše trajnostne metode kmetovanja vključujejo kolobarjenje in naravno kompostiranje, ki vrne hranilne snovi v zemljo. Prepovedane so strupene kemikalije in pesticidi, uporabljamo pa naravne metode za nadzor plevela, žuželk in škodljivcev. Trajnostno kmetovanje je dražje od konvencionalnega, vendar verjamemo, da je vredno in da našim izdelkom, okolju in ljudem, ki na kmetijah delajo, nudijo številne prednosti.

Večja rastlinska moč kot kdaj koli prej

Zakaj je novi NUTRILITE DOUBLE X še boljši kot doslej? Svojim strankam povejte:

  1. Uravnotežen profil hranilnih snovi temelji na najnovejših znanstvenih raziskavah.

  2. Izdelek ima širši spekter fitohranil z več rastlinskih izvlečkov in večjo rastlinsko močjo.

  3. Nova, manjša velikost omogoča lažje zaužitje in bolj nežno delovanje v želodcu.

  4. Imajo boljši okus in vonj.

  5. So v privlačni škatlici z enostavnim odpiranjem.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem