Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Stocksy

#phytochallenge: naredimo to!

Dobro počutje

Ste pripravljeni na izziv ter dodajanje barve v svoja usta in se pri tem zabavati? #phytochallenge čaka …

Pomlad je letni čas barv: cvetoče cvetje, barviti velikonočni pirhi in živahna mavrica svežih pridelkov, ki čakajo, da jih zaužijete. Težko bi se domislili boljšega časa, da bi v svoje življenje privabili barve. Pa začnimo!

Kaj je to?

V mesecu aprilu bo izziv fitohranila oziroma #phytochallenge, za tiste, ki vedo, vabil k sodelovanju, zabaval in obveščal s kvizi, nalogami, dejstvi, informacijami o prigrizkih ter izobraževalnimi zrni, da boste prevzeli nadzor nad obarvanjem svojega življenja za dobro počutje. Pobuda družbenih omrežij, ki bo potekala na Facebooku , vas bo izzvala s tremi vznemirljivimi objavami na teden z namenom povečanja ozaveščenosti in motivacije (ter vaših strank), da obarvate svoje krožnike in svoje življenje.

Velikonočni čas je čas barv.

© Stocksy

Ozrite se okoli sebe. Velika noč se vrti okoli vnosa barv v vaše življenje – rože, jajca in seveda okusna velikonočna hrana. Zato svojo kreativnost nastavite visoko in se pridružite zabavi. Mogoče boste izzvani, da ustvarite, fotografirate in objavite obrok, ki vsebuje vseh pet barv fitohranil – rumeno, rdečo, zeleno, belo in vijolično. Mogoče boste morali opraviti 180-stopinjsko iskanje po okolici, da razkrijete skriti proizvod. Poleg lahkotnih igric bo #phytochallenge vključeval tudi kvize, ki bodo preverjali vaše znanje o fitohranilih, ter vključevali informativno vsebino, ki vam bo pomagala bolje razumeti temo.

Za začetek je tukaj nekaj barvitih dejstev o fitohranilih:

  1. Rdeča – paradižniki so vir vitamina C in fitohranila likopena.

  2. Rumena – rumene rastline, kot je ognjič vsebujejo fitohranilo lutein.

  3. Vijolična – okusno vijolično jagodičevje vsebuje fitohranilo antocian.

  4. Zelena – imate radi rožmarin? Dobra novica – vsebuje fitohranilo rožmarinsko kislino, ki podpira normalno delovanje jeter.

  5. Bela – čebula poleg vitamina C vsebuje tudi fitohranilo kvercetin.

Pojdite na Facebook , da boste izvedeli več, oglejte si, kaj počnejo drugi in odkrijte čudoviti svet barv!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem