Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Dobrodošli na Najsrečnejšem posestvu na Zemlji

Dobro počutje

Spoznajte Perfect Harmony in ugotovite, kako lahko vašim otrokom pomaga, da odrastejo v zdrave in močne osebe!

Če na posestvu vidite metulja, je to znak, da je vse v popolnem ravnovesju. Ta bitja se pojavijo le, če je posestvo zdravo in srečno. Perfect Harmony je točno tak metulj.

Perfecr Harmony je živahno in veselo bitje, zvesto ravnovesju. Njene super moči zasijejo le, kadar posestvo deluje, kot mora, in vsi elementi skupaj delujejo za skupni cilj.

Kot ohranjevalka ravnovesja Perfect Harmony razume tudi pomen raznolike prehrane. Zaveda se, da ljudje, zlasti majhni, odraščajoči ljudje, potrebujejo širok nabor barvite prehrane, zato otroke spodbuja, da izpolnjujejo te potrebe, da bodo odraščali zdravi in zadovoljni.

Perfect Harmony in njeni prijatelji, o katerih boste več slišali v prihajajočih mesecih, živijo, se igrajo in doživljajo pustolovščine na trajnostnem posestvu Nutrilite™ – Najsrečnejše posestvo na Zemlji – trajnostnem posestvu, kjer gojijo rastline za prehranska dopolnila NUTRILITE.

Nekaj pomoči

Če uravnotežena prehrana izpolnjuje prehranske zahteve, zakaj mora na otroke paziti metulj? Dobro vprašanje. Dejansko nekateri otroci ne pojedo dovolj kakovostne hrane, da bi izpolnili svoje potrebe. Na srečo Perfect Harmony ve, da so Multivitaminske tablete za žvečenje NUTRILITE Kids odličen način za izpolnjevanje potencialnih prehranskih vrzeli.

Prehransko dopolnilo za žvečenje z dodanim svežim okusom, vendar brez umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov je zasnovano za otroke, starejše od štirih let. Samo dve tableti na dan zagotovita:

  1. kalcij za podporo normalne rasti in razvoja kosti;

  2. vitamin D za podporo delovanja imunskega sistema in razvoja kosti;

  3. železo za podporo normalnega kognitivnega razvoja.

Zabaven projekt »izdelaj sam«

Ali iščete kreativen način, da bi otroke spodbudili k jemanju vitaminov? Ta zabavna delavnica s Perfect Harmony jim omogoča, da svojo škatlico s prehranskim dopolnilom spremenijo v barvitega metulja.

  1. Natisnite, pobarvajte in izrežite predlogo Perfect Harmony.

  2. Pravokotnik nalepite na sprednjo stran, glavo na pokrov in krila na obe strani stekleničke NUTRILITE.

  3. Končano! Svoje izdelke objavite in označite z #nutrikids #happiestfarmonearth na Instagramu.

Glejte ta prostor in spoznajte druge prebivalce posestva Najsrečnejše posestvo na Zemlji, vključno z novim likom in novim izdelkom NUTRILITE Kids!

Sorodne vsebine

NUTRILITE Kids

Video posnetki

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem