Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Predstavljamo Mighty Flex-a!

Dobro počutje

Spoznajte Nutrilitovega sokola, ki pazi na Najsrečnejše posestvo na Zemlji.

Vsako posestvo potrebuje zaščitnika za čas, ko škodljivci, kot so nagajive ptice, postanejo zlobni in napadejo pridelke. Ker bistre male ptice hitro ugotovijo, da se strašila ne morejo premikati, mnoga posestva za varnostnike uporabljajo sokole.

Mighty Flex je močan nadzornik Najsrečnejšega posestva na Zemlji – trajnostnega posestva, ki prideluje rastline za NUTRILITE TM prehranska dopolnila. Njegovi super moči sta moč in gibčnost, ki mu omogočata, da se vedno kar najbolje odreže.

Zaradi njegove posebne vloge Mighty Flex razume pomen uživanja pravih hranil, da odrasteš v zdravo, srečno in močno bitje. Zaveda se, da mu hranila omogočajo igranje ter vznemirljive dogodivščine s Perfect Harmony in drugimi prijatelji na trajnostnem posestvu Nutrilite.

Zdravo je takšno kot zdravo dela

Čeprav otroci ne morejo leteti in sokoli nimajo finomotoričnih spretnosti za zavezovanje čevljev, imajo nekaj skupnega - moč. Mighty Flex svojo moč potrebuje, da se ves dan vzpenja, jadra in strmoglavi. Podobno otroci potrebujejo moč, da tečejo, skačejo in živijo aktivna življenja, polna obveznosti.

Na srečo Nutrilitov sokol ve, da so NUTRILITE tablete za žvečenje kalcij magnezij odličen in okusen način za podporo razvoja močnih in zdravih kosti. Brez umetnih sladil, barvil, okusov in konzervansov ter z dodanim kalcijem iz lupin ostrig so bile te tablete posebej zasnovane za otroke, starejše od štirih let. Samo dve tableti na dan zagotovita:

  1. kalcij za podporo normalne rasti in razvoja kosti;

  2. kalcij in magnezij, ki sodelujeta pri vzdrževanju zdravih kosti in zobovja;

  3. magnezij za podporo normalnega delovanja mišic in živčnega sistema.

Zabaven projekt »izdelaj sam«

Želite svojim najmlajšim pomagati ohraniti optimalno zdravje zob? Ta eleganten Mighty Flex jim omogoča, da svojo stekleničko NUTRILITE Kids žvečljivih tablet s kalcijem in magnezijem spremenijo v držalo za zobno ščetko.

  1. Predlogo Mighty Flex natisnite in izrežite, nato pa sledite priloženim navodilom.

  2. To je vse! Ste preizkusili tudi naš zadnji projekt »izdelaj sam« ? Vse svoje izdelke objavite in označite z #nutrikids #happiestfarmonearth na Instagramu.

Glejte ta prostor in spoznajte druge prebivalce posestva Najsrečnejše posestvo na Zemlji, vključno s popolnoma novim likom in novim izdelkom NUTRILITE Kids!

Sorodne vsebine

Predstavitev: Perfect Harmony

Dobro počutje

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem