Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Za aktivne strokovnjake

Dobro počutje

Prehranska rešitev, ustvarjena za vaš hiter življenjski ritem

Čas se za nikogar ne upočasni. Toda kot mlad strokovnjak tega niti ne želite. Napredujete po hitrem postopku– trdo delate in se močno zabavate. Ambicije, neustrašnost in odločnost vas vodijo, da kar najbolj izkoristite vsako minuto. Uživate, kadar imate svojo usodo in prihodnost pod nadzorom in se zavedate, da lahko ob pravem pristopu dobite vse: dobro zdravje, energijo, uspeh, prijateljstvo in nepozabne izkušnje.

Toda če želite izpolniti svoje cilje, mora biti vaše telo v optimalni pripravljenosti. Navsezadnje je telo vaš dom za vse življenje. Da bi vas pri tem podprli, je Nutrilite™ ustvaril tri komplete zame: komplet Zasijte podnevi, komplet Imunost in komplet Pod nadzorom. Vsak komplet se osredotoča na kritično področje, prilagojeno hitremu življenjskemu slogu – sijočo kožo, imunsko podporo in vitalnost – in vsebuje vitamine in minerale, da lahko samozavestno dosegate nove uspehe.

Komplet Zasijte podnevi

Svoji koži zagotovite podporo, ki jo potrebuje, da bo sijala tako močno, kot žarite vi sami. Z ravnovesjem ključnih vitaminov in mineralov, vključno z Nutrilite Daily, Nutrilite lecitin E in Nutrilite biotin C Plus, vam komplet Zasijte podnevi pomaga negovati polt od znotraj navzven, da ohranite svež in sijoč videz. Poglejmo si junake kompleta:

  1. Nutrilite Daily vsebuje vitamin B2 in jod, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože.

  2. Nutrilite lecitin E vsebuje vitamin E in lecitin. Vitamin E je antioksidant, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, medtem ko lecitin deluje kot naravni emulgent maščobnih snovi in je dober vir holina.

  3. Nutrilite biotin C plus nudi edinstveno kombinacijo biotina, vitamina C in kolagena, ki skupaj pomagajo ohranjati zdravo kožo in lase.

Komplet Imunost

Ali živite vznemirljivo in hitro življenje z veliko dela in malo prostega časa? Komplet Imunost vam bo pomagal ostati aktiven, saj s pomočjo ključnih hranil vzdržuje naravno obrambo telesa. Vsebuje Nutrilite vitamin C Plus, Nutrilite vitamin D in Mineral Sticks Zinc (prehransko dopolnilo s cinkom in sladilom). Oglejmo si, kako vam ta prehranska dopolnila lahko pomagajo ohranjati dober imunski sistem:

  1. Vitamin C Plus vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema s podporo antioksidantov ter ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Prav tako je bil zasnovan za zagotavljanje počasnega sproščanja v telo za povečanje njegove absorpcije.

  2. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Pomembno je tudi vedeti, da medtem ko je poleti ključnega pomena, da kožo pred soncem zaščitite s kremo za sončenje, s tem lahko tudi zmanjšate količino vitamina D, ki ga naša koža naravno ustvari iz UV-žarkov, zato je pomembno, da jemljete prehranska dopolnila z vitaminom D.

  3. Zadnji junak v tem kompletu je Mineral Sticks Zinc (prehransko dopolnilo s cinkom in sladilom). Cink prispeva k ohranjanju zdravih kože, las in nohtov.

Komplet Pod nadzorom

Sami nadzorujete nenehne dogodke v svojem življenju, zato telesu zagotovite dnevno dozo vitalnosti, ki vam bo pomagala ostati na vrhuncu svojih moči! Komplet Pod nadzorom vsebuje Nutrilite Vitamin C Plus, Nutrilite omega-3 kompleks in Nutrilite Vitamin B plus. V pogonu vas bodo ohranjali naslednji junaki kompleta:

  1. Vitamin C Plus vsebuje vitamin C, ki igra vlogo pri delovanju imunskega sistema s podporo antioksidantov ter prispeva k tvorjenju kolagena za kožo. Prav tako je bil zasnovan za zagotavljanje počasnega sproščanja vitamina C v telo za povečanje njegove absorpcije.

  2. Koncentrirana ribja olja v Nutrilite omega-3 kompleksu nudijo priročen način za dodajanje nagrajenih esencialnih maščobnih kislin v vašo prehrano, še posebej če v svojo prehrano ne vključujete 1–2 porcij rib tedensko.

  3. Vitamin B plus zagotavlja 100 % PDV (priporočenega dnevnega vnosa) vseh osmih esencialnih vitaminov B. S pomočjo tehnologije dvojnega delovanja zagotavlja optimalno sproščanje hranilnih snovi vsakega izmed vitaminov B. Korist za vas je podaljšano sproščanje, ki zagotavlja šest vitaminov B za celih osem ur, zato da imate občutek nadzora nad svojim telesom ves dan!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem