Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Nekaj za zaposlene strokovnjake

Dobro počutje

Prehranska rešitev, ustvarjena za vaše hitro napredujoče življenje

Čas se za nikogar ne upočasni. Toda kot mlad strokovnjak tega niti ne želite. Cvetite v prvi vrsti – delate trdo in uživate v zabavi. Ambicije, neustrašnost in odločnost vas vodijo, da kar najbolj izkoristite vsako minuto. Uživate, kadar imate svojo usodo in prihodnost pod nadzorom in se zavedate, da lahko imate ob pravem pristopu vse: dobro zdravje, energijo, uspeh, prijateljstvo in nepozabne izkušnje.

Toda če želite izpolniti svoje cilje, mora biti vaše telo optimalno pripravljeno. Navsezadnje je telo vaš dom za vse življenje. Da bi vas pri tem podprli, je NUTRILITE™ ustvaril tri komplete zame: komplet Zasij podnevi, komplet Imunost in komplet Pod nadzorom. Vsak komplet se osredotoča na kritično področje, prilagojeno zaposlenemu življenjskemu slogu – svetlečo kožo, imunsko podporo in vitalnost – in vsebuje vitamine in minerale, da lahko samozavestno dosegate nove višine.

Komplet Zasij podnevi

Svoji koži zagotovite podporo, ki jo potrebuje, da bo sijala enako svetlo kot vi. Z ravnovesjem ključnih vitaminov in mineralov, vključno z NUTRILITE Daily, NUTRILITE lecitin E in NUTRILITE biotin C Plus, vam komplet Zasij podnevi pomaga negovati polt od znotraj navzven, da ohranite svež in sijoč videz. Poglejmo si junake kompleta:

  1. NUTRILITE Daily vsebuje vitamin B2 in jod, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože.

  2. NUTRILITE lecitin E vsebuje vitamin E in lecitin. Vitamin E je antioksidant, ki sodeluje pri varovanju celic pred oksidativnim stresom, medtem ko lecitin deluje kot naravni emulgent maščobnih snovi in dober vir holina.

  3. NUTRILITE biotin C plus nudi edinstveno kombinacijo biotina, vitamina C in kolagena, ki skupaj špmagajo ohranjati zdravo kožo in lase.

Komplet Imunost

Ali živite vznemirljivo in hitro življenje z veliko dela in malo prostega časa? Komplet Imunost vam bo pomagal ostati aktiven, saj s pomočjo ključnih hranil vzdržuje naravno obrambo telesa. Vsebuje NUTRILITE vitamin C Plus, NUTRILITE vitamin D in Mineral Sticks Zinc (prehransko dopolnilo s cinkom in sladilom). Oglejmo si, kako vam ta prehranska dopolnila lahko pomagajo ohranjati imunost:

  1. Vitamin C Plus vsebuje vitamin C, ki igra vlogo pri delovanju imunskega sistema s podporo antioksidantov ter prispeva k tvorjenju kolagena v koži. Prav tako je bil zasnovan za zagotavljanje počasnega sproščanja vitamina C v telo za povečanje njegove absorpcije.

  2. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Pomembno je tudi vedeti, da medtem ko je poleti ključnega pomena, da kožo pred soncem zaščitite s kremo za sončenje, s tem lahko tudi zmanjšate količino vitamina D, ki ga naša koža naravno ustvari iz UV-žarkov, zato je pomembno, da jemljete prehranska dopolnila z vitaminom D.

  3. Zadnji junak v tem kompletu je Mineral Sticks Zinc (prehransko dopolnilo s cinkom in sladilom). Cink prispeva k ohranjanju zdravih kože, las in nohtov.

Komplet Pod nadzorom

Sami nadzorujete nenehne dogodke v svojem življenju, zato telesu zagotovite dnevno dozo vitalnosti, ki vam bo pomagala nadzorovati vaš dan! Komplet Pod nadzorom vsebuje NUTRILITE Vitamin C Plus, NUTRILITE omega-3 kompleks in NUTRILITE Vitamin B plus. V pogonu vas bodo ohranjali naslednji junaki kompleta:

  1. Vitamin C Plus vsebuje vitamin C, ki igra vlogo pri delovanju imunskega sistema s podporo antioksidantov ter prispeva k tvorjenju kolagena za kožo. Prav tako je bil zasnovan za zagotavljanje počasnega sproščanja vitamina C v telo za povečanje njegove absorpcije.

  2. Koncentrirana ribja olja v NUTRILITE omega-3 kompleksu nudijo priročen način za dodajanje nagrajenih esencialnih maščobnih kislin v vašo prehrano, še posebej če v prehrano ne vključite 1–2 porcij rib tedensko.

  3. Vitamin B plus zagotavlja 100 % PDV (priporočenega dnevnega vnosa) vseh osmih esencialnih vitaminov B. S pomočjo tehnologije dvojnega delovanja zagotavlja optimalno sproščanje hranilnih snovi vsakega izmed vitaminov B. Korist za vas je podaljšano sproščanje, ki zagotavlja šest vitaminov B za celih osem ur, zato da imate ves dan pod nadzorom!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem