Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Prispevajte k svetlejši in boljši prihodnosti

Dobro počutje

Pridružite se Amwayu ter donirajte sredstva za kampanjo NUTRILITE™ Podaj roko v pomoč (Power of 5)

Pri Amwayu ne le verjamemo v več kot tradicionalno poslovanje, ampak tudi prevzemamo odgovornost za bolj zdravo in opolnomočeno življenje ljudi. Naš cilj je, da bi vsi ljudje imeli korist od naših fantastičnih izdelkov, virov in dejanj. Eden izmed načinov, na katerega Amway to dosega, je kampanja NUTRILITE™ Podaj roko v pomoč (Power of 5). Cilj te kampanje je boj proti podhranjenost otrok po svetu, tako da podhranjenim otrokom zagotavljamo izdelek NUTRILITE Little Bits™. NUTRILITE Little Bits je prah z mikrohranili, ki, ko je enkrat dnevno zmešan s hrano, doda ključna hranila, ki otroku pomagajo pri rasti in razvoju.

Kaj lahko naredite:

zapravljajte! Najprej med današnjim dnem in 30. septembrom kupite enega izmed izbranih izdelkov NUTRILITE (glejte spodnji seznam). Amway bo pregledal prihodke od izdelkov NUTRILITE za september 2019, izbral dan z najvišjimi prihodki ter 5 % zneska doniral za ta odličen namen. Tako šteje vsak delček!

Tudi samo 1 € lahko prispeva k boju proti podhranjenosti.

Donirate lahko tudi sami, izven tega časovnega okvirja. Vsakemu naročilu lahko dodate izdelek Podaj roko v pomoč (Power of 5) s številko izdelka 101568 in donirate poljuben znesek, od 1 EUR dalje.

Če ste oseba, ki vsak dan kupuje kavo, zakaj se ji septembra ne bi odrekli in denar darovali za ta dober in zelo potreben namen? Ne pozabite: več izdelkov kupite in več kot donirate, večji bo učinek. Vsak znesek, ne glede na velikost, bo naredil veliko spremembo, zato se motivirajte, dvignite ozaveščenost ter vključite svoje stranke in skupnost!

NUTRILITE izdelki, ki podpirajo kampanjo Power of Five:

  1. NUTRILITE Vitamin C,

  2. NUTRILITE tablete za žvečenje z vitaminom C,

  3. NUTRILITE Omega 3,

  4. NUTRILITE Double X škatla,

  5. NUTRILITE Double X polnilo,

  6. NUTRILITE Kalcij Magnezij D Plus,

  7. NUTRILITE tablete za žvečenje kalcij magnezij,

  8. NUTRILITE Daily,

  9. NUTRILITE multivitaminske tablete za žvečenje.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem