Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Zasijmo še močneje

Dobro počutje

Svojo kožo čez dan zaščitite pred oksidativnim stresom z izdelki TRUVIVITY OxiBeauty

Življenje nikoli ni dolgočasno. Pravzaprav je ravno nasprotno – družina, služba, družabno življenje, šport, hobiji. Zaradi natrpanega vsakdana in polnega urnika pogosto pregorimo. Vsako jutro zgodaj vstajamo, spat pa gremo pozno zvečer, saj moramo dokončati svoja opravila, ko pridemo domov in so otroci v postelji.

Življenjski slog, ko smo stalno na poti, in živimo v urbanih središčih, kjer že samo s tem, ko odpremo okno, dihamo zrak, ki je onesnažen zaradi emisij vozil, industrijskih delcev in finih delcev prahu. Sem prištejmo še navade, kot so kajenje ali uživanje pijač in hrane, ki vsebujejo prazne kalorije – najsi bo iz navade ali ker je pri roki, ko potrebujemo takojšen vir energije. Rezultat je pogosto medla polt in občutek, da smo brez energije. Vsi pa se želimo dobro počutiti in imeti čim bolj žareč in čim mlajši videz – želimo sijati od znotraj navzven!

Premium rastlinska moč

Ekipa TRUVIVITY by NUTRILITE™ močno verjame, da lepota prihaja od znotraj. Zato so vse te dejavnike upoštevali pri snovanju popolnoma nove linije prehransko-kozmetičnih izdelkov za vas. Predstavljamo: lepotno prehransko dopolnilo TRUVIVITY OxiBeauty™ in napitek TRUVIVITY OxiBeauty!

Tako kot prva linija TRUVIVITY by NUTRILITE tudi linija TRUVIVITY OxiBeauty podpira vašo lepoto od znotraj s sestavinami, ki pomagajo ščititi celice pred oksidativnim stresom; to je brezhibno sodelovanje premium blagovnih znamk izdelkov za nego kože ARTISTRY™ in prehranskih dopolnil NUTRILITE™. Formula OxiBeauty pa je naredila še korak dlje.

Lepotno prehransko dopolnilo OxiBeauty™ vsebuje poseben kompleks PhytoVibrant™ z aronijo in žajbljem. Ta napitek je bogat z mešanico vitamina E in kompleksa PhytoBeauty™ s kamilico in črnim ribezom. Tako žajbelj kot kamilica vsebujeta antioksidante, ki se pojavljajo v naravi in pomagajo ščititi celice pred oksidacijo, aronija pa pomaga ščititi celice pred morebitno škodo, ki jo povzročajo prosti radikali. Ti posebej oblikovani izdelki lahko poleg uravnotežene prehrane podpirajo vaš organizem pred potencialnimi negativnimi učinki škodljivih snovi iz okolja, v stresnih obdobjih in kot posledica življenjskega sloga, ki se sčasoma pokaže na vaši koži.

Visoko kakovostne rastlinske sestavine, med katerimi je tudi aronija, so združene v učinkovito formulo TRUVIVITY OxiBeauty

Rastline, ki podpirajo lepoto

Rastlinske sestavine izdelkov TRUVIVITY OxiBeauty so bile vzgojene na trajnostnih kmetijah, tako kot za ostala prehranska dopolnila NUTRILITE. To pomeni, da je celoten postopek gojenja teh dragocenih sestavin, od semena do prehranskega dopolnila, nadzorovan, da je zagotovljeno izpolnjevanje zahtev strogih trajnostnih praks. Formule ne vsebujejo umetnih arom ali konzervansov. Gre za najvišji standard kakovosti in varnosti, ki ga pričakujejo stranke in uporabniki izdelkov ARTISTRY in NUTRILITE – in to si tudi zaslužijo!

Kljub dolgotrajnemu, predanemu postopku pridobivanja teh premium izdelkov sta obe obliki linije TRUVIVITY OxiBeauty izredno priročni in ju zlahka vzamete s seboj na pot. Majhno vrečko napitka zlahka zmešate z vodo, tableto prehranskega dopolnila pa lahko hitro pogoltnete s hladno pijačo ne glede na to, kje ste, zato sta ta dva izdelka nadvse primerna za vaš natrpan urnik ter tudi za v torbo.

Poudarite svoj naravni sijaj in naj vaša notranja lepota sije cel dan!

Prihaja kmalu!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem