Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Omega-3 maščobne kisline za vsakogar!

Dobro počutje

Dnevni vnos omega 3 maščobnih kislin pomaga pri ohranjanju različnih zdravih telesnih funkcij. Toda kako lahko zagotovite, da boste zaužili dovolj teh zdravih maščob? In kakšne so razlike za odrasle in otroke?

Preden začnemo, moramo razjasniti nekaj pomembnih podrobnosti. Omega-3 maščobne kisline so skupina esencialnih maščobnih kislin, ki vašemu telesu zagotavljajo bistvene hranilne snovi. Če smo nekoliko bolj tehnični, omega-3 v prvi vrsti sestoji iz treh esencialnih maščobnih kislin: EPK (eikozapentaenojska kislina), DHK (dokozaheksanojska kislina) in ALA (alfa-linolenska kislina). Vsaka od teh ima pomembno vlogo v vašem telesu, zlasti pri srčno-žilnem zdravju in normalnem delovanju možganov.

Poleg tega je treba omeniti, da človeško telo samo ne more proizvajati omega-3 maščobnih kislin in je v celoti odvisno od zunanjih virov – od prehrane ali vnosa prehranskih dopolnil. Tukaj pa stvari postanejo zanimive ...

Skuše, kar jih lahko pojeste!

Čeprav lahko z zdravim prehranjevanjem zaužijemo dovolj omega-3 maščobnih kislin, to zahteva veliko načrtovanja obrokov in priprave živil, kar pa ne ustreza vsem – zlasti mlajšim članom vašega gospodinjstva. Priporočila vključujejo uživanje kombinacije mastnih rib (kot so losos, skuša ali slanik) dvakrat tedensko in različnih oreškov, semen, zelenjave in olj. To so na primer orehi, chia semena, lanena semena in brstični ohrovt.

Če bi se radi izognili prepirom glede obrokov ali če preprosto ne marate okusa hrane, ki je bogata z omega-3, vam NUTRILITE™ ponuja dve odlični prehranski dopolnili: kompleks NUTRILITE Omega-3 in NUTRILITE Kids Omega-3 pastile.

Razgradnja glavnih omega-3 esencialnih maščobnih kislin in ključne razlike med kompleksom NUTRILITE Omega-3 in NUTRILITE Kids Omega-3

Kakšne so razlike med izdelki NUTRILITE Omega-3?

Medtem ko izdelki NUTRILITE Omega-3 tako za otroke kot tudi za odrasle vsebujejo kombinacijo EPK in DHK, ima vsak izdelek različno raven teh esencialnih maščobnih kislin, ki koristijo določenim delom telesa. Poleg tega so obema izdelkoma dodani vitamini.

NUTRILITE omega-3 kompleks

Posebej oblikovano, da ustreza potrebam telesa odrasle osebe:

  1. podpora srčno-žilnemu zdravju*

  2. vsebuje EPK > DHK + dodatni vitamin E

  3. Kapsula z ribjim oljem

Če vzamete eno kapsulo na dan, boste telesu dali zdrave maščobne kisline, ki morda manjkajo v vaši prehrani.

*EPK in DHK prispevata k normalnemu delovanju srca pri odraslih.

NUTRILITE Kids Omega-3

Izdelano posebej za otroke:

  1. Podpora normalnemu delovanju možganov in kosti**

  2. vsebuje EPK > DHK + dodatni vitamin D

  3. Pastile odličnega okusa, brez priokusa po ribah

**DHK pomaga ohranjati normalno delovanje možganov: Vitamin D otroci potrebujejo za normalno rast in razvoj kosti.

Če otrok vzame eno okusno pastilo na dan, s tem njegovo telo dobi dragocene esencialne maščobne kisline.

Morda se spomnite čebelice Bee Bee z najsrečnejšega posestva na svetu – pred nekaj meseci je povedala veliko informacij o NUTRILITE Kids Omega-3!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem