Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Oblikujte in vzdržujte čisto mišično maso

Dobro počutje

Športni navdušenci, ki si želijo oblikovanega telesa, bodo, zahvaljujoč izdelku Amino Advantage, prejeli pomoč pri doseganju svojega cilja.

Naš vznemirljiv izdelek, XSTM Amino Advantage, napaja vaš aktiven življenjski slog, tako da boste lahko doživeli več! To okusno prehransko dopolnilo vam zagotavlja vseh devet esencialnih aminokislin (EAA), gradnike beljakovin, ki jih vaše telo ne more proizvajati samo, in jih uporablja za ustvarjanje beljakovin, ki jih potrebuje za ohranjanje mišične mase.

Prednosti izdelka XS Amino Advantage

Izdelek XS Amino Advantage sestoji iz čiste formule, ki ne vsebuje kofeina ali stimulansov, kar pomeni, da je popolno prehransko dopolnilo, ne glede na to kdaj vadite – zjutraj, sredi dneva, popoldne ali zvečer. Uživajte v tem športnem napitku brez sladkorja, glutena in laktoze in žanjite koristi te optimalne kombinacije vseh devetih esencialnih aminokislin. XS Amino Advantage je razvil dr. Robert Wolfe, eden izmed vodilnih strokovnjakov na področju sinteze esencialnih aminokislin in beljakovin na svetu. Prehransko dopolnilo XS™ Amino Advantage ima popolnoma enako sestavo in razmerje med vsemi devetimi esencialnimi aminokislinami, za katere je dr. Wolfe odkril, da so učinkovite pri pospeševanju rasti mišic.

Formula se absorbira skoraj takoj in je enostavno prebavljiva. Vsaka kalorija je dobro premišljena – dobite jih le toliko, kot jih potrebujete. Okus gozdnih jagod popolno dopolnjuje vaš aktiven življenjski slog in ga je enostavno vgraditi v obstoječ športni prehranjevalni režim XS Sport.

© iStockphoto

Kako povečati koristi izdelka Amino Advantage

Idealno je, da XS Amino Advantage zaužijete pred zajtrkom, saj je zgodnje jutro odličen čas za obrok, ki bo poskrbel za aktiven začetek dneva. Skočite iz postelje, telo po nočnem postu napolnite z esencialnimi aminokislinami in dajte mišicam gorivo, ki ga potrebujejo za tek po parku ali počepe in sklece v dnevni sobi. XS Amino Advantage se jemlje enkrat ali dvakrat dnevno, odvisno od vaše teže. To pomeni dodaten kozarec pri vaši telovadni rutini (pred, med ali po) ali med obroki, kar je še en odličen trenutek, da svoje telo oskrbite z aminokislinami. Dopolnite ga z drugimi XS Sport prehranskimi izdelki, na primer s pitjem XS pijače pred vadbo, XS pijače z elektroliti med vadbo in jemanjem XS hidroliziranih sirotkinih beljakovin v prahu po vadbi. Dan zaključite z izdelkom XS Amino Advantage, da boste mišicam zagotovili dodatno podporo čez noč.

Ravno pravi čas za poletje XS predstavlja nov in osvežujoči okus pijače XS™ Power Drink – Cool Mojito. Ta pijača, ki so jo navdihnili koktajli, bo na voljo v omejeni izdaji, zato jo čim prej naročite! Vsebuje vitamin-B kompleks, ki pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost. Zaradi neverjetnega občutka hlajenja in okusa mojita je ta pijača Power Drink idealna za dopolnitev katere koli pustolovske dejavnosti.

Dodatni nasveti za aktiven življenjski slog

S pomočjo teh uporabnih nasvetov strokovnjaka za vadbo in prehrano, Johana Hagmana, svoji rutini dodajte nekaj vznemirjenja v pravem XS slogu.

  1. Vsaj dvakrat do štirikrat tedensko si vzemite čas za telovadbo. Pogostost naj bo odvisna od vaše fizične pripravljenosti, postave in aktivnosti.

  2. Poskrbite za zadostno hidracijo in med telovadbo povečajte vnos vode, kar je zlasti pomembno pri telovadbi na prostem v sončnem vremenu.

  3. Skrbite za zdravo in raznoliko prehrano z od dvema do tremi rednimi obroki na dan, ki bodo vašemu telesu zagotovili potrebno gorivo za adrenalinske aktivnosti.

  4. Izogibajte se nezdravim prigrizkom s praznimi kalorijami in nizko gostoto hranil in se namesto tega držite prehranskega režima, ki vsebuje pet obrokov sadja in zelenjave petih različnih barv.

  5. Poskrbite za vsaj sedem ur spanja vsako noč, da boste obnovili svoje ravni energije.

Vsi ti nasveti v kombinaciji z novim izdelkom XS Amino Advantage, seveda, bodo poskrbeli, da boste ostali na poti do bolj izoblikovanega telesa ter bolj vznemirljivega in aktivnega življenjskega sloga.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem