Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Razumevanje potreb po prehranskem dopolnilu

Dobro počutje

Kaj je zares pomembno pri izbiri pravih prehranskih dopolnil? Namig: verjetno ne gre za to, kar mislite.

Kalcij, vitamin B12 , C, D, folna kislina, aminokisline, maščobne kisline, omega-3 – obstaja neskončen seznam sestavin, ki se pojavijo, kadar koli načnemo temo o prehranskih dopolnilih. Toda kaj, če bi vam povedali, da pomislite dlje od mineralov ali vitaminov, da boste zagotovili, da tisto, kar vnesete v telo, ne le podpira vaše zdravje skozi prehrano, ampak je izdelano iz sestavin, ki jim lahko zaupate. Kaj če bi vas izzvali, da pomislite, kdo je izdelal vaše prehransko dopolnilo?

V tej epizodi vas bomo popeljali na virtualno potovanje od semena do prehranskega dopolnila, da boste spoznali pristop, ki ga NUTRILITETM uporablja za zdravje in prehrano. V prvem delu si bomo ogledali, kako lahko določite, katero prehransko dopolnilo morate jemati, tako da si bomo zadeve ogledali z nekoliko drugačnega zornega kota.

Katero prehransko dopolnilo jemati?

© Andrew Maguire

Ne glede na življenjski slog ima večina izmed nas nekaj skupnega: ko izbiramo prehransko dopolnilo, s katerim bomo dopolnili svojo uravnoteženo prehrano, na embalaži preverimo vsebnost ključnih vitaminov in mineralov. To se zdi logično, vendar manjka en pomemben korak – ugotoviti, od kod te snovi izvirajo.

Zavedati se morate, da preden poiščete prava prehranska dopolnila na osnovi rastlin za zapolnjevanje potencialnih primanjkljajev, vitamin D za preprečevanje njegovega primanjkljaja pozimi, poleti oziroma kadar veliko časa preživite v zaprtih prostorih, vitamin C za podporo imunosti ali rastlinske beljakovine za podporo veganski prehrani, morate raziskati tudi način, kako je bilo dopolnilo izdelano. Nenazadnje niso vsa prehranska dopolnila izdelana enako in vsa podjetja, ki proizvajajo prehranska dopolnila, ne uporabljajo enakega pristopa. Zato je dobro, da pri raziskovanju svojih potreb po prehranskem dopolnilu začnete z razumevanjem celotne poti. Tukaj je naša ...

Dediščina NUTRILITE: harmonija narave in znanosti

© Brian Guido, Andrew Maguire

Pred več kot 80 leti, še preden je postala trajnost priljubljena, še preden je kdor koli govoril o katerem koli izdelku na osnovi rastlin in ko so bili multivitamini še relativno novi, je dr. Carl Rehnborg oblikoval inovativno filozofijo. Medtem, ko je živel na Kitajskem, je opazil, da so se ljudje, ki so uživali rastlinsko hrano, pridobljeno iz pravih virov hrane, počutili bolje od tistih, ki tega niso počeli. To ga je vodilo v raziskovanje in prepoznavanje rastlinskih spojin z namenom razvoja ne le enega izmed prvih multivitaminov, ampak tudi filozofije, ki je združila naravo in znanost.

Od tistih čisto prvih dni naprej ni NUTRILITE nikoli odnehal. Tudi danes ta blagovna znamka še vedno skrbi za zemljo, rastline in semena ter tudi napredno znanstveno raziskovanje. Morda še močnejši pri tem pa so ljudje, kmetje in znanstveniki, ki sodelujejo z namenom ohranjanja te dediščine.

Jaz sem izdelal/-a vaše prehransko dopolnilo

Živimo v časih, ko pridelava hrane doma ali celo v soseski ni več standard. Kljub temu je pomembno vedeti, kdo pridela, pobere, ustvari in zapakira živila, ki sestavljajo vašo prehrano, ne glede na to ali gre za živalski produkt, zelenjavo oziroma mineralno ali dnevno prehransko dopolnilo.

Zaradi tega in ker najboljše zgodbe vedno nastanejo s človekovimi izkušnjami, vas želimo popeljati korak bližje k mišicam in možganom, ki tvorijo pristop NUTRILITE. V naslednjih mesecih vas bomo popeljali na virtualno potovanje od polj Brazilije in Meksika kjer se Joaquim Duran in Albert Vega ukvarjajo s trajnostnim kmetovanjem, do laboratorija, v katerem Alli Klosner veliko časa preživi ob skrbnem opazovanju steklenih epruvet z namenom, da oceni vse, od vsebnosti hranilnih snovi do potencialnih koristi za zdravje, vse do proizvodne linije, kjer Samuel Kilgore varuje NUTRILITE vitamine in prehranska dopolnila na zadnji etapi njihove poti.

V tej seriji vas bomo popeljali najdlje do sedaj, tako da boste lahko prisluhnili ljudem, ki skrbijo za ohranjanje standardov NUTRILITE. Ko se boste naslednjič spraševali, katero prehransko dopolnilo bi vzeli – za zdravje kosti, podporo imunskemu sistemu, dodatne vitamine ali dodatek ključnih hranilnih snovi v prehrano – boste vedeli, da lahko znamki NUTRILITE zaupate v njeni skrbi za vašo varnost in varnost vaše družine.

Ste pripravljeni na to potovanje? Glejte ta prostor!

Sorodne vsebine

Podpora dopolnil

Vitamini in prehranska dopolnila

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem