Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Zasijte od znotraj

Dobro počutje

Vaša koža je vsak dan izpostavljena zunanjim in notranjim vplivom, ki lahko negativno vplivajo na to, v kakšnem stanju je in kako je videti. Izvedite, kako ji lahko pomagate z izdelki NUTRILITE™.

Ne glede na to ali greste na sprehod, ste na poti v službo ali pa se preprosto sproščate doma, je vaša koža nenehno izpostavljena različnim dejavnikom, kot so močna UV-svetloba, suh zrak in onesnaževalci. Medtem ko lahko te pomagate obvladovati z dobro nego kože, je treba upoštevati tudi druge faktorje. Če ste neprestano na poti in poskušate čim bolje izkoristiti vsak dan, lahko začnete izgubljati ravnovesje v svojem življenju. Delo in družinsko življenje sta lahko stresna, lahko vam primanjkuje spanja ali pa težko skrbite za zdravo prehrano. Ta kombinacija sproži oksidativni stres in lahko pospeši staranje kože.

Rešitev, ki vam pomaga pri spopadanju s temi izzivi in ohranjanju sijoče kože, je TRUVIVITY™ by NUTRILITE OxiBeauty™. To vnaprej pripravljeno rešitev sestavljata napitek in prehransko dopolnilo, ki pomagata pri zaščiti vaše kože od znotraj navzven. Če to posebno kombinacijo jemljete vsak dan, lažje zagotovite, da tekom dneva dobite vsa hranila, ki jih potrebujete, tako da lahko začutite svojo lepoto od znotraj.

Kako TRUVIVITY OxiBeauty deluje na koži?

Kožo sestavljata dve glavni plasti: usnjica, ki je prva plast, in povrhnjica, ki je zadnja plast in tista, s katero imate največ stika. V prvi plasti nastajajo kožne celice; te so v neposrednem stiku s krvnim obtokom, ki novim kožnim celicam dovaja antioksidante in druga hranila. Če lahko poskrbimo za kožne celice tam, kjer nastajajo, so do takrat, ko pridejo ven, bolj zdrave in bolj pripravljene na lokalne tretmaje kože. Koža je odsev vašega notranjega dobrega počutja. Ko uživate dvodelno rešitev TRUVIVITY OxiBeauty, poskrbite za svoj notranji jaz (in svojo imunost), saj poskrbite tako za notranjost kot tudi zunanjost svoje kože.

Kaj je TRUVIVITY OxiBeauty?

© Amway

TRUVIVITY OxiBeauty je prehransko dopolnilo, ki vsebuje sestavine iz naravnih virov. Ko združite napitek in prehransko dopolnilo, ki sta polna rastlinskih sestavin, ter uravnoteženo prehrano in zdrav življenjsko slog, boste poudarili svoj naravni sijaj in se zaščitili pred oksidativnim stresom.

Podrobneje si oglejmo nekatere sestavine, ki jih vsebuje TRUVIVITY OxiBeauty, in njihove prednosti.

Prehransko dopolnilo TRUVIVITY OxiBeauty vsebuje baker in kompleks PhytoVibrant™ z aronijo in žajbljem. Napitek TRUVIVITY OxiBeauty vsebuje vitamin E in kompleks PhytoBeauty™ s kamilico in črnim ribezom.

© Amway

Koža je odsev vašega notranjega dobrega počutja. Poskrbite za svoj notranji jaz s TRUVIVITY™ by NUTRILITE OxiBeauty™.

Te zmagovalne sestavine lahko naredijo naslednje:

  1. Baker ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in delovanju imunskega sistema, prispeva pa tudi k normalni obarvanosti kože.

  2. Aronija pomaga ščititi celice pred poškodbami zaradi oksidativnega stresa, ki ga povzročajo prosti radikali.

  3. Žajbelj vsebuje antioksidante, ki pomagajo ščititi celice in tkiva pred oksidacijo.

  4. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

  5. Kamilica vsebuje antioksidante, ki se pojavljajo v naravi ter pomagajo ščititi celice in tkiva pred oksidacijo.

Najboljše pa je, da tri od štirih rastlin, ki so uporabljene v OxiBeauty (aronija, kamilica in črni ribez), prihajajo z evropskih partnerskih kmetij NutriCertTM. Te kmetije morajo opraviti program certificiranja NutriCert, ki od kmetij zahteva, da so sledljive, trajnostne in družbeno odgovorne. Žajbelj prihaja s kmetije Nutrilite v Mehiki, ki uporablja trajnostne metode kmetijstva. Nutrilite stalno išče optimalna okolja za svoje rastline, kjer lahko dosežejo svoj največji potencial in zagotavljajo visoko kakovostne sestavine za izdelke NUTRILITE.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem