Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
young woman eating salad nutricosmetics © Colin McCarthy

Truvivity: v čem je razlika?

Dobro počutje

Če niste prepričani, kako v celoti izkoristiti prednosti prehransko-kozmetičnih izdelkov TRUVIVITY in TRUVIVITY BY NUTRILITE OxiBeauty, smo tu, da vam pomagamo.

Ideja prehransko-kozmetičnih izdelkov je preprosta: resnična lepota se začne globoko pod površjem. Čeprav so izdelki za nego in lepoto kože čudoviti in z njimi lahko odlično poskrbite za individualne potrebe svoje kože in njen sijaj , ne smete zanemarjati tistega, kar se dogaja znotraj kože. Navsezadnje se velik del pomembnega razvoja in oblikovanja celic dogaja pod njeno površino.

TRUVIVITY BY NUTRILITE se tega zaveda in ponuja način, na katerega lahko podprete delovanje in strukturo svoje kože od znotraj, in sicer z dvema čudovitima kolekcijama: TRUVIVITY BY NUTRILITE in TRUVIVITY BY NUTRILITE OxiBeauty. Ti neverjetni izdelki, ki združujejo znanje znamk Artistry in NUTRILITE, vam tako pomagajo negovati vašo kožo in jo ščititi pred oksidativnim stresom. Če ste pripravljeni, da vaša notranja lepota zasije, tukaj preberite, kateri izdelek TRUVIVITY je pravi za vas in kako ga uporabljati, da dosežete najboljši učinek.

Podrobnejši ogled izdelkov

TRUVITITY BY NUTRILITE je razdeljen na dve kolekciji, vsaka od njiju pa ima svoj namen. Zelen TRUVIVITY lepotni napitek v prahu in lepotno prehransko dopolnilo se posvečata celodnevni negi in zaščiti, vijoličen TRUVIVITY OxiBeauty lepotni napitek in lepotno prehransko dopolnilo pa nudita zaščito pred škodljivimi vplivi oksidativnega stresa. Podrobneje si oglejmo posamezno kolekcijo:

Zelena TRUVIVITY BY NUTRILITE rešitev za lepo kožo od znotraj:

Želite svojo kožo dodatno poživiti s hranili? Ta kolekcija poskrbi, da vaša lepota zasije od znotraj. Poleg tega, da vam pomaga povečati vlažnost kože, krepi tudi tiste sestavne dele kože, ki zadržujejo vlago, saj jih oskrbuje z vrsto vitaminov in mineralov. Ali natančneje:

  1. TRUVIVITY lepotno prehransko dopolnilo – Vsebuje vitamin A, vitamin C in cink, ki koži dajejo lepši videz in boljši občutek, in sicer tako, da celice ščitijo pred oksidativnim stresom in prispevajo k ohranjanju zdrave kože. Pomembno je, da to prehransko dopolnilo vzamete tik pred spanjem, saj med ciklom spanja pomaga pri prenosu hranil, ki pomirjajo kožo, poškodovano zaradi oksidativnega stresa.

  2. TRUVIVITY lepotni napitek v prahu – Ne samo, da ima odličen okus grenivke, vsebuje tudi polno vitamina C iz izvlečka češnje acerola, in sicer iz češenj, ki rastejo na kmetijah NUTRILITE. Vsebuje tudi cink, ki prispeva k ohranjanju zdrave kože. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, prispeva pa tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Namig: Medtem ko vas bo TRUVIVITY razvajal od znotraj, vam bo kolekcija Artistry HYDRA-V pomagala pri negi kože od zunaj.

Vijolična TRUVIVITY NUTRILITE OxiBeauty rešitev za lepo kožo od znotraj:

Želite zaščititi svojo kožo in upočasniti vidne znake procesa staranja kože? Ta kolekcija vašo kožo ščiti pred oksidativnim stresom. Pomanjkanje spanja, onesnaževanje v zaprtih prostorih (in na prostem), stres, neprimerne prehranske navade in neustrezen življenjski slog vsak po svoje pospešujejo postopek staranja. Sestavine v tej dvodelni rešitvi pomagajo v boju proti prostim radikalom in oksidativnemu stresu, in poskrbijo, da zasijete od znotraj. Ali natančneje:

  1. TRUVIVITY OxiBeauty lepotno prehransko dopolnilo – Vsebuje baker, ki pomaga celice zaščititi pred oksidativnim stresom, ter aronijo in žajbelj.

  2. TRUVIVITY OxiBeauty lepotni napitek – Vsebuje vitamin E ter kompleks PhytoBeauty s kamilico in črnim ribezom. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, in skrbi za to, da koža lažje zasije, pri čemer jo cel dan varuje pred prostimi radikali – predvsem, če ste isti dan že zaužili OxiBeauty lepotno prehransko dopolnilo.

Namig: OxiBeauty rešitev za lepo kožo od znotraj dopolnite s kolekcijo Artistry YOUTH XTEND.

Kot lahko vidite, ima vsaka kolekcija in izdelek določene prednosti za vašo kožo. Če pa si res želite, da vaša notranja lepota sije ves dan, vzemite vse štiri – v pravi kombinaciji.

Kdaj (in kako) je treba uživati izdelke TRUVIVITY in TRUVIVITY OxiBeauty?

Podrobneje si oglejmo, kdaj bi morali vzeti izdelke, da dosežete optimalne rezultate!

  1. Zjutraj – Dan začnite s TRUVIVITY lepotnim napitkom v prahu in TRUVIVITY OxiBeauty lepotnim prehranskim dopolnilom. Zakaj? Če boste to kombinacijo zaužili zjutraj (pred jutranjo uro joge ali pri zajtrku z družino), vas bo osvežila in vam pomagala pri tem, da dobro izgledate in se od znotraj počutite boljše.

  2. Opoldne – Čeprav imate čas le za krajše kosilo, morate vključiti TRUVIVITY OxiBeauty lepotni napitek. Prašek, pripravljen za takojšnjo uporabo, hitro in preprosto zmešate s kozarcem vode ter ga popijete pred ali po kosilu.

  3. Zvečer – Edinstveno TRUVIVITY lepotno prehransko dopolnilo je odličen večerni spremljevalec. Pravzaprav je bilo zasnovano posebej za to, da ga zaužijete pred spanjem, saj tako izboljšuje blagodejne vplive naravnega cikla spanja, saj se vaša koža nahrani od znotraj. Za obnovitev sijaja svoje kože vsak večer vzemite dve tableti.

© iStockphoto

In nenazadnje!

Namesto da te izdelke kupite posebej, jih lahko kupite kot del dveh kompletov: kompleta, ki vključuje TRUVIVITY lepotni napitek v prahu in prehransko dopolnilo, ali kompleta, ki vključuje TRUVIVITY OxiBeauty lepotni napitek in prehransko dopolnilo.

Ne pozabite, da je za vzdrževanje lepe, živahne in sijoče kože potrebno poskrbeti tudi za zdravo prehrano in zmerno vadbo. Ko to združite s TRUVIVITY BY NUTRILITE, bo vaša notranja lepota lahko sijala ves dan!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem