Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
A batch of NUTRILITE supplements

Proizvodnja prehranskih dopolnil je pomembna

Dobro počutje

Predstavljamo vam Samuela Kilgora, vodjo razvoja kakovosti dobaviteljev. Sam in njegova ekipa so tisti, ki poskrbijo, da so vaša najljubša prehranska dopolnila NUTRILITE vedno visoke kakovosti.

Ko si pripravite kozarec vode, da bi vzeli svoje vsakodnevno prehransko dopolnilo NUTRILITE DOUBLE X , vitamin C Plus ali kar koli drugega, s čimer skrbite za zdrav življenjski slog, se kdaj vprašate, kako je sploh prišlo do te ropotajoče stekleničke s hranili? Verjetno ne. Proizvodnja prehranskih dopolnil običajno ni prav zanimiva tema. No, razen če ste Samuel Kilgore. Poleg družine, golfa, smučanja, kampiranja, pohodništva in vsega drugega, kar je povezano z naravo, Samu ogromno pomeni tudi kakovost. Pravzaprav je zelo verjetno, da nikomur na svetu ni bolj mar za to, kaj se dogaja z vašimi prehranskimi dopolnili in vitamini NUTRILITE, preden prispejo do vaših vrat.

A batch of NUTRILITE supplements going through a supplement manufacturing setp

Sam je vodja razvoja kakovosti dobaviteljev za znamko NUTRILITE, kar pomeni, da je odgovoren za zagotavljanje kakovosti vsake tablete (in visokokakovostne sestavine v njej), ki prispe do vaših vrat. Njegova naloga je preprosta: poskrbeti mora, da je vsaka tableta v brezhibnem stanju – ves čas. In čeprav se zagotavljanje kakovosti v proizvodnem procesu kolosalnih razsežnosti in za enega izmed vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu morda zdi stresno, ima Sam svoje delo zelo rad.

»V oblikovanje in proizvodnjo izdelkov NUTRILITE je vpletenega ogromno znanstvenega in inženirskega dela. Poleg tega imajo naši NAP-i in stranke visoka pričakovanja,« pravi. »Zelo rad delam na področju kakovosti. Iz te perspektive imam najboljšo preglednost in vpliv na celotno razsežnost procesa. Z ekipo na veliko načinov delujemo kot vmesnik med proizvodnjo ter NAP-i in strankami, kar mi daje ogromno motivacijo."

Obrat s strogimi proizvodnimi standardi

Kot nekdo, ki si močno prizadeva za kakovost s hranili bogatih izdelkov NUTRILITE, Sam natančno ve, kaj je potrebno za vodenje velikega objekta. »Menim, da naš pristop h kakovosti dobro opisuje misel: zaupaj, a vseeno preveri,« pojasnjuje. »Naši močni in celostni sistemi kakovosti zagotavljajo, da je kakovost v naše izdelke vgrajena – od kvalifikacij dobaviteljev ter surovin in sestavin do nadzora nad procesi in pakiranjem. Da bi zagotovili stabilnost materialov in procesov, uporabljamo zmogljive programe za nadzor.«

V številkah to pomeni približno 500.000 preverjanj kakovosti na leto – kar je približno enako kot eno preverjanje na minuto. Vendar naj vas veliko število testov in protokolov ne prestraši. To je del učinkovitega procesa za ohranjanje kakovosti in visokih standardov. Sam potrjuje tudi, da so globalne dobavne verige zapletene. »Pozorni moramo biti na nenehne nevarnosti,« pojasnjuje. »Zelo se trudimo in skrbimo, da naši dobavitelji ohranjajo sledljivost in visoko kakovost.« Vsaka pošiljka surovin, vsaka sestavina in vsaka serija izdelkov ima lahko manjše različice, ki lahko navsezadnje vplivajo na končni izdelek. »Zato so naši programi nadzora in preverjanja zasnovani tako, da zagotavljajo, da je vsaka edinstvena serija izdelkov v skladu s pričakovanjem naših NAP-ov in strank,« zaključuje z nasmehom.

NUTRILITE Quality Engineering Manager, Sam Kilgore

Več kot le običajna proizvodnja prehranskih dopolnil

»Najljubši del mojega dela in tisto, zaradi česar zjutraj lažje vstanem, pa je to, da sem obkrožen s talentiranimi in delavnimi strokovnjaki, ki se znajo tudi zabavati!« pravi Sam s širokim nasmehom. Ceni svojo ekipo in je prav tako pozoren na kakovost delovnega mesta kot na kakovost njihovega dela. "Čeprav smo zaenkrat morali svoje štose preseliti na spletna virtualna druženja, vedno poskrbimo, da je zabavno,« pove. »Ta način iskanja ravnovesja med delom in zabavo nam zares pomaga, da se lažje osredotočimo na svojo nalogo zagotavljanja kakovosti.«

Sam si vzame nekaj časa, da pojasni, kakšne so glavne naloge njegove ekipe. »Naše vsakodnevno delo temelji na tem, da skrbimo za kakovost izdelkov NUTRILITE, se povezujemo z dobavitelji, ki priskrbijo visokokakovostne surovine, in nadzorujemo komponente kakovosti naših raznolikih programov,« pravi. Čeprav iz Samovih ust to zveni lahkotno in preprosto, je vsak od teh korakov ključnega pomena za ohranjanje kakovosti, značilne za znamko NUTRILITE.

Ne le znamka ...

NUTRILITE je najbolje prodajana znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu*, ne samo zato, ker je edino podjetje za vitamine in prehranska dopolnila, ki sestavine prideluje na lastnih trajnostnih kmetijah, ampak tudi zaradi svojih visokih standardov. Pravzaprav imajo vse kmetije NUTRILITE po zakonodaji ZDA organski certifikat, sestavine rastlinskega izvora s partnerskih kmetij pa so vzgojene po metodah trajnostnega kmetovanja, ki so potrjene s certifikatom NutriCertTM. Navsezadnje je oblikovanje prehranskega dopolnila NUTRILITE eno, ohranjanje kakovosti med distribucijo in po njej, kar odlikuje kakovostnega proizvajalca prehranskih dopolnil, pa nekaj povsem drugega.

NUTRILITE supplements being packaged

In to je odgovornost, ki jo Sam s svojo ekipo jemlje zelo resno. Od celovitega preizkušanja specifikacij do preverjanja in potrditve procesov ter nadzora proizvodne kakovosti, pa vse do budnega spremljanja pritožb strank – ekipa skrbi, da so vsa vaša najljubša prehranska dopolnila, pa če gre za NUTRILITE vitamin D ali vitamin B plus - tableto z dvojnim delovanjem, izdelana v skladu z visokimi standardi. »Največji cilj naših programov kakovosti je, da znamko NUTRILITE, naše NAP-e in stranke pripravimo na uspeh,« pravi Sam. »In da poskrbimo, da ves čas držimo našo obljubo glede kakovosti.«

* Vir: http://www.Euromonitor.com/amway-claims

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem