Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Pam Whinery, Brian Guido

5 dejstev, ki jih o kmetijah Nutrilite™ niste vedeli

Dobro počutje

Morda veste, da na kmetijah NutriliteTM pridelujejo sestavine za prehranska dopolnila NutriliteTM. Kaj pa, če bi vam povedali, da nekaterih stvari še ne veste, pa bi jih vsekakor morali? Imate srečo – sedaj vam jih bomo zaupali.

Dolgo preden je »trajnost« postala megatrend, je NutriliteTM že vključeval filozofijo – in prakso. Pravzaprav so vse rastline, uporabljene v izdelkih NutriliteTM, že od samega začetka pridelane z uporabo trajnostnega načina kmetovanja. Poglobimo se torej v neverjetno zanimiv svet znamke NutriliteTM in si oglejmo pet zabavnih dejstev o trajnosti na njenih kmetijah.

1. Blagovna znamka Nutrilite™ je nekaj posebnega

Nutrilite™ je edina znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu, ki goji, pobira in predeluje rastline na lastnih ekoloških kmetijah.* Vse kmetije Nutrilite™ imajo ekološke certifikate v skladu z zakonodajo ZDA. Poleg tega se štiri kmetije Nutrilite™ nahajajo v Severni in Južni Ameriki (v ZDA, Mehiki in Braziliji).

Če seštejemo vse skupaj, kmetije obsegajo več kot 2.000 hektarov kmetijskih zemljišč! Poleg tega na trajnostni način pridelujejo številne različne rastline –od borovnic, čija, špinače, regrata, slamnika in navadne melise do več kot 127.000 dreves češenj acerola. Še eno zabavno dejstvo? Češnje acerole je treba pobrati, preden so zrele, ko so še zelene. Zakaj? Ker je takrat njihova raven vitamina C najvišja – zato so odlična izbira za številne izdelke Nutrilite™!

© Pam Whinery, Brian Guido

2. Tudi partnerske kmetije uporabljajo metode trajnostnega kmetovanja

Nutrilite™ vse rastline, ki jih njeni izdelki vsebujejo, prideluje v okoljih, ki omogočajo najboljše pogoje za rast. Te rastline torej rastejo na zaupanja vrednih in skrbno izbranih partnerskih kmetijah, ki so uspešno opravile program certificiranja NutriCertTM. V skladu s celovitim programom certificiranja NutriCertTM morajo kmetije dobaviteljev natančno upoštevati varnostne predpise znamke Nutrilite™, uporabljati poštene delovne prakse, se odpovedati uporabi škodljivih kemikalij in pesticidov, izpolnjevati standarde trajnostnega kmetovanja in ravnati družbeno odgovorno.

3. Sokoli in pikapolonice varujejo rastline

Ste se kdaj spraševali, kako lahko pridelke zaščitite na naraven način? Na številnih kmetijah Nutrilite™ strokovno usposobljeni sokoli pomagajo varovati pridelke tako, da odganjajo nadležne in škodljive ptice, ki rade jedo rastline. Poleg tega pa pridelke pred škodljivimi žuželkami varujejo pikapolonice in ne pesticidi! Raznolik izbor pridelkov Nutrilite™ privablja veliko število pikapolonic, ki jedo številne škodljive žuželke, ki bi sicer uničile pridelke.

© Andrew Maguire

4. Kmetije NutriliteTM pridelke gnojijo s pomočjo deževnikov

Predana ekipa na kmetiji NutriliteTM El Petacal v Mehiki skrbno goji rdeče deževnike. Zakaj? To je ključni del gnojenja pridelkov. Deževniki lahko vsako leto proizvedejo več kot 260.000 litrov tekočega bio gnojila, s katerim je mogoče naravno pognojiti polja.

5. Pet hektarov zemlje, samo za znanost

Na 643 hektarjih zemlje, kmetija NutriliteTM El Petacal v Mehiki naredi velik vtis. Ravno tako pa tudi dejstvo, da je pet hektarov zemlje namenjenih izključno znanosti in raziskavam. To med drugim vključuje tudi ugotavljanje, kdaj je optimalni čas za pobiranje pridelkov, da so hranila na najvišji ravni, ter raziskovanje, kateri deli rastlin dajejo najvišjo vsebnost hranil. Na ta način lahko ekipa strokovnjakov Nutrilite™ še naprej zagotavlja učinkovite izdelke.

* Vir: http://www.Euromonitor.com/amway-claims

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem