Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Vaše telo je vaš dom

Dobro počutje

Ne glede na to, kam vas v življenju pelje pot, je vaše telo tisto, ki vam bo pomagalo priti tja. Podprite ga torej na najboljši možen način!

Ne glede na to, ali ste energičen mlad strokovnjak, bodoča mamica, zaposlen starš ali pa imate ustaljeno življenje in ste pripravljeni, da bi si vzeli več časa zase – vaše telo je pri tem del celotne izkušnje. Zato je tako zelo pomembno, da skrbite zanj. Poleg tega je vaše telo, kot pravijo, vaš tempelj.

S tem ko se vaši cilji, prizadevanja in odgovornosti v toku življenja spreminjajo, se spreminjajo tudi potrebe vašega telesa. Zdrav življenjski slog z redno telesno aktivnostjo, uravnotežena prehrana in dovolj časa zase delujejo čudežno. Najtežje je zagotoviti, da bi vse to res dosegli. Na srečo so Nutrilite™ personalizirani kompleti zasnovani tako, da zagotavljajo prehranske potrebe za naslednje življenjske sloge in življenjska obdobja:

Komplet Najboljša leta

Vedno ste v polnem zagonu! S tem ko žonglirate med polnim delovnikom, hobiji in družinskimi obveznostmi, se zdi, da poskušate uskladiti tri zaposlitve za polni delovni čas. Da bi dohajalo vaš aktiven življenjski slog – in morda tudi vaše vnuke – pa vaše telo potrebuje kakovostna hranila in zdravo gorivo, ki bo poskrbelo za vaše najboljše počutje. S kompletom Najboljša leta bo vsak dan vaš najboljši dan. Podrobneje si oglejmo fantastične izdelke tega Nutrilite kompleta:

© iStockphoto
  1. Nutrilite™ omega-3 kompleks vsebuje izredno kakovostne omega-3 maščobne kisline, ki pomagajo podpirati normalno delovanje srca 1.

  2. Nutrilite™ rastlinski proteini vsebujejo vseh devet esencialnih aminokislin, ki jih telo samo ne more proizvesti, zato jih moramo zaužiti iz zunanjega vira.

  3. Nutrilite™ Coenzyme Q10 pomaga pretvoriti hrano v vitalno energijo, ki jo telo potrebuje, prek ključne sestavine: koencima Q10.

Komplet Tri, Štiri, Zdaj

Uspevati ohranjati kondicijo in dobro formo! Pravzaprav vam je telesna aktivnost všeč in želite vedno doseči najboljše rezultate. Novi komplet Tri, štiri, zdaj vam bo omogočil prav to. Ta komplet prehranskih dopolnil bo pomagal spodbuditi vaše zaloge energije za dodatno aktivnost in pospešil vašo regeneracijo, pri tem pa vam bo zagotavljal potrebno imunsko podporo. Če iščete nekaj, kar vam bo pomagalo doseči telesno pripravljenost, ki jo želite, izberite prehranska dopolnila, ki so tako učinkovita, kot ste vi! Komplet Tri, štiri, zdaj vsebuje naslednja prehranska dopolnila, vključno s prav tistimi sestavini, ki jih potrebujete:

© Shutterstock
  1. Nutrilite™ Vitamin C Plus je poln vitamina C, ki ima vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.

  2. Lemon Lime XS™ napitek pred vadbo s trojno energetsko mešanico spodbudi vašo energijo za močan začetek vadbe in vam zagotovi pravi zagon za vsako aktivnost2.

  3. Chocolate XS™ proteinska ploščica vsebuje posebno beljakovinsko mešanico, ki prispeva k tvorjenju in vzdrževanju mišične mase. V vaše mišice bo dotekala regeneracijska, energetska in imunska podpora s hitro in počasi presnavljajočimi se beljakovinami.

Komplet Negujte svojo lepoto

Ko delate več kot 40 ur na teden in želite v svoj urnik vključiti še treninge, obiske prijateljev in uravnoteženo prehrano, lahko postane vsakodnevno dobro počutje in odličen videz pravi izziv. Pa saj je hudičevo težko najti čas že zgolj za lepotno rutino! Na srečo lahko koži s kompletom Negujte svojo lepoto zagotovite potrebna hranila, da bo vsak dan videti spočita in sijoča, vi pa se boste pri tem počutili odlično. Komplet vsebuje naslednje prvovrstne izdelke:

© Shutterstock
  1. Nutrilite™ Vitamin C Plus je poln vitamina C, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidacijskim stresom in nastajanju kolagena za normalno delovanje kože. Zasnovan je tudi za počasno sproščanje vitamina C v telo, ki s tem poveča absorpcijo.

  2. Truvivity by Nutrilite™ lepotni napitek v prahu zagotavlja patentiran Nutrilite™ kompleks PhytoCeramide, vitamin C in cink. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, cink pa sodeluje pri vzdrževanju normalne kože.

  3. Truvivity by Nutrilite™ lepotno prehransko dopolnilo združuje ključna hranila (vitamin A, vitamin C in cink) ter patentiran Nutrilite™ PhytoCeramide™ (posebno formulo, ki vsebuje pšenične ceramide) in PhytoInfuse™ (mešanico izvlečkov iz jagod goji, šipka in grozdnih semen), ki sodeluje pri obnovitvenem spancu in pomaga kožo revitalizirati.

1 Učinkovitost je dosežena z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.
2 Riboflavin (B2), pantotenska kislina (B5) in folna kislina (B9) prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem