Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Pet dejavnosti na prostem za ohranjanje zdravja

Dobro počutje

Ste se pripravljeni spraviti ven in začeti migati? Komplet Nutrilite™ Tri, štiri, zdaj vam pomaga ravno pri tem!

Poln poživljajočih prehranskih dopolnil, Komplet Nutrilite™ Tri, štiri, zdaj, zagotavlja bistvena hranila, ki jih potrebujete pri izvajanju dejavnosti in regeneraciji po vadbi. Ker spodbuja rast čiste mišične mase, zagotavlja energijo in podpira imunski sistem je popoln dodatek k vsaki rekreacijski dejavnosti.

Kaj torej čakate? Pojdite ven in začnite!

Prednosti dejavnosti na prostem

Številne študije potrjujejo koristi izvajanja dejavnosti na prostem. Pravzaprav jih je toliko, da zdravniki dandanes že predpisujejo »zadrževanje v naravi1«. Odmerek narave vam pomaga obvladovati stres, visok krvni tlak, nespečnost in še marsikaj.

Dejavnosti na prostem so blagodejne iz različnih razlogov: vitamin D, ki se tvori s soncem, spodbuja vaš imunski sistem, svež zrak ustvarja občutek miru, biti brez računalnika in tehnologije pa pomaga pri temu, da ste bolj osredotočeni. Dodajte še nekaj rekreacije in poskrbeli boste za popolno dejavnost, ki skrbi z vaše zdravje.

Pet dejavnosti na prostem


1. Tek

Obujte si udoben par tekaških čevljev in se podajte ven! To je ena od najboljših dejavnosti na prostem, saj jo lahko prilagajate tako, da ustreza vašemu okolju in stopnji telesne pripravljenosti. Tečete lahko po pločnikih, naravnih poteh, plaži ... Upoštevajte, da so mehke površine, kot je makadamska, najboljše za vaš hrbet, saj pri teku ne prihaja do velikih udarcev in trkov.

Namig: V svoj tek vključite nekaj stopnic, da poskrbite za dodatno poživitev svoje vadbe.


2. Visokointenzivni intervalni trening (HIIT)

Poiščite prazno košarkarsko ali drugo igrišče in ga pretvorite v osebni prostor za HIIT. Visokointenzivni intervalni trening (HIIT) poskrbi za hitrejše izgorevanje kalorij v kratkem času. Trening je sestavljen iz hitrih izmeničnih serij visokointenzivnih vaj za moč in srce (kardio). Serije se ponovi od dva do trikrat.

Primer vadbe HIIT (med posameznimi vajami si privoščite 15-sekundni odmor)

  1. Začnite z izmeničnimi izpadnimi koraki (45 sekund)

  2. Visoki skiping (1 minuta)

  3. Sklece (45 sekund)

  4. Izmenični diagonalni dotik komolca in kolena (1 minuta)

  5. Vaja Superman (45 sekund)

  6. Vaja Plezalec (1 minuta)

  7. Zaključite z brcami nazaj (45 sekund)

Serijo vaj ponovite trikrat.


3. Deska SUP

Če živite v bližini jezera ali morja, je veslanje v stoje (znano tudi kot supanje) odlična vadba za celo telo. Stisnite jedro telesa, da ohranite pokončno držo in stabilen položaj. Prav tako boste pri veslanju dobro trenirali tako roke kot noge.

Namig: Če je ohranjanje ravnotežja na deski težavno, poskusite veslati sede. Po nekaj vajah se boste okrepili, tako da boste vajo lahko izvajali na kolenih in kasneje tudi stoje.


4. Kolesarjenje

Kolesarjenje je podobno kot tek odlična dejavnost na prostem, ki jo lahko prilagajate okolju in stopnji svoje telesne pripravljenosti. S kolesom se lahko odpravite po cesti, v gozd ali na plažo. Ta vaja je dobra zlasti, če želite pospešiti srčni utrip, a ne želite močno obremenitev sklepov.


5. Pohodništvo

Z družino, prijateljem ali hišnim ljubljenčkom se odpravite v divjino. Pohodništvo je odličen način za uživanje v naravi. Lahko se podate na miren, lahek sprehod ali pa izberete težavnejše poti s strmimi nakloni za težjo telesno vadbo.

Namig: Ko se odpravite na pohod, obvezno vzemite s seboj veliko količino vode. Če v pohodništvu uživate sami, sporočite ljudem, kam se odpravljate in kdaj naj bi se vrnili.

Ne pozabite svojega kompleta Nutrilite™ Tri, štiri, zdaj!

Ko se odpravljate v naravo, ne pozabite vzeti s seboj vode, losjona za zaščito pred soncem in kompleta Nutrilite™ Tri, štiri, zdaj. Ta komplet bo dvignil raven vaše energije s prehranskimi dopolnili, ki bodo podprli vaše cilje za telesno pripravljenost. Pomagal bo spodbuditi vaš imunski sistem, okrepil bo mišično maso in zmanjšal utrujenost.

Visokokakovostni izdelki v kompletu Nutrilite TM Tri, štiri, zdaj, ki vas bodo ohranjali aktivne:

  1. Nutrilite™ Vitamin C Plus je poln vitamina C, ki ima vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.

  2. Lemon Lime XS™ napitek pred vadbo s trojno energetsko mešanico spodbudi vašo energijo za močan začetek vadbe in vam zagotovi pravi zagon za vsako aktivnost2.

  3. Čokoladna beljakovinska ploščica XS™: Posebna beljakovinska mešanica, ki prispeva k rasti, obnavljanju in vzdrževanju vaše mišične mase. V vaše mišice bo dotekala regeneracijska, energetska in imunska podpora s hitro in počasi presnavljajočimi se beljakovinami.

Preskusite komplet Nutrilite™ Tri, štiri, zdaj še danes in dajte svojemu aktivnemu življenjskemu slogu spodbudo, ki jo potrebuje!


1 Forbes, “Why Going Outside Is Good For Your Health, Especially Right Now”
2 Riboflavin (B2), pantotenska kislina (B5) in folna kislina (B9) prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem