Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Okrepite svoj imunski sistem in poskrbite za dobro počutje!

Dobro počutje

Ali se ob svojem izredno aktivnem življenjskem slogu počutite izčrpane? Napolnite se z energijo z novim NutriliteTM Balance Within!

Vaš imunski sistem se deli na dva glavna dela: naravno imunost, s katero se rodite, in pridobljeno imunost, ki jo razvijete na podlagi bakterij in kemikalij, s katerimi se srečujete tekom življenja1. Če želite imeti dovolj energije za ohranjanje svojega aktivnega in delavnega življenjskega sloga, bo vaš imunski sistem potreboval dodatno podporo.

Zakaj je vaš imunski sistem tako pomemben

Vaš imunski sistem vpliva na več kot le vaše fizično zdravje – vpliva tudi na duševno zdravje. Kadar se fizično ne počutite dobro, se ne počutite dobro tudi čustveno. Vaša raven energije se zniža in ne morete se udejstvovati v aktivnostih tako, kot bi si želeli.

Sedaj pomislite na to, da je za 70 odstotkov vašega imunskega sistema odgovorno vaše črevesje. Pravzaprav je vaš prebavni sistem tako pomemben za vaše splošno zdravje, da ga pogosto imenujejo »drugi možgani«2. Če želite investirati v svoj imunski sistem, to pomeni, da mora vaše črevesje dobiti veliko skrbi in pozornosti.

Nekaj stvari, ki jih lahko naredite, da podprete svoj imunski sistem:

  1. jejte uravnoteženo prehrano,

  2. redno bodite redno telesno aktivni,

  3. zagotovite si dovolj počitka in spanja,

  4. redno si umivajte roke.

  5. Izogibajte se slabim navadam, kot so kajenje in prekomerno uživanje alkohola.

Poleg teh opaznih ukrepov pa lahko svoj imunski sistem podprete na še nekaj nevidnih načinov.

Nevidna podpora za vaš imunski sistem

Ko pojeste solato, greste v telovadnico ali se držite redne večerne rutine za spanje - vse te dejavnosti je mogoče videti in izmeriti. Pri nekaterih načinih podpiranja imunskega sistema pa to ni tako enostavno, čeprav so prav tako pomembni za vaše splošno dobro počutje. Ljubezen, skrb in pozornost družine in prijateljev so odlični primeri podpore, ki je ne moremo videti, a jo čutimo, in ki pomembno prispevajo k vašemu duševnemu zdravju.

Ali torej ne bi bilo enkratno, če bi obstajala tudi nevidna podpora za vaš imunski sistem?

Na srečo obstaja!

Novi Nutrilite™ Balance Within lahko zagotavlja nevidno podporo za potrebe vašega imunskega sistema. Vsebuje vitamina B6 in B9 (folna kislina), ki imata vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema. Poleg tega vsebuje šest milijard bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino.

Zakaj je Nutrilite™ Balance Within odličen izdelek 3 v 1

  1. Dva vitamina B: vitamin B6 in vitamin B9 (folna kislina) imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, znana pa sta tudi kot »vitamina za dobro razpoloženje«, saj prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju. Poleg tega prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B6 prispeva tudi k delovanju živčnega sistema.

  2. Dva seva bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino: Dva seva mlečnokislinskih bakterij: imata zelo dobro toleranco do kislin in ne zahtevata ovojnice, da bi preživela razmere v želodcu.

  3. Priročno pakiranje v vrečicah: Prašek, ki se hitro razstopi, (z blagim okusom vanilije) je pakiran v vrečice za enostavno uporabo, tako da jih lahko zaužijete kjer koli že ste. Stresete ga lahko neposredno v usta ali raztopite v hladni pijači.

Podprite svoj imunski sistem in svoje počutje z novim Nutrilite™ Balance Within!


1 Johns Hopkins Medicine, »The Immune System«
2 UBC Neuroscience, »Our Second Brain: More than a Gut Feeling«

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem