Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Poskrbite za ravnovesje v svoji jutranji rutini

Dobro počutje

Svoj dan začnite s pravo nogo, in sicer z zdravo jutranjo rutino ter Nutrilite™ Balance Within™

Vaše razpoloženje celotnega dne je odvisno od vašega jutra. Če vzpostavite rutino, se boste počutili odlično in boste polni energije. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj preprostih korakov, ki jih lahko poskusite, da boste vsako jutro vstali s pravo nogo!

Majhni koraki, velike nagrade

Za zdravo jutranjo rutino niso potrebni drastični koraki. Drobna opravila in aktivnosti močno vplivajo na to, da se počutite sveže in polni energije ter imate dober dan.


Zbujajte se ob istem času

Cirkadiani ritem je naravni 24-urni cikel telesa, ki vam pomaga, da ponoči spite, podnevi pa ste budni. Motnje v tem ciklu, kot sta spanje in zbujanje ob različnih časih, pripeljejo do slabega spanca in utrujajočih, napornih dni1.

Poskrbite za svoj cirkadiani ritem ter dober spanec in produktivne dni tako, da se vsak dan zbujate ob približno istem času (tudi ob koncih tedna).

© Shutterstock

Rezultati bodo najboljši, če boste jutranje raztezne vaje naredili na tleh v spalnici. Trdna podlaga bo poskrbela za boljšo stabilnost. S hrbtom se oprite ob steno ali posteljo.


Raztegnite se

Ko se zbudite, si vzemite vsaj pet minut ter raztegnite roke in noge. Roke dvignite nad glavo in stopite na prste. Tako boste po žilah pognali kri. Raztezne vaje pomagajo ohranjati tudi prožnost mišic, kar izboljšuje moč in gibljivost vaših sklepov.


Pijte vodo z limono

Medtem ko čakate, da se skuha kava, si pripravite kozarec tople vode z limono. To je izredno zdrav način za začetek dneva. Voda vas bo odžejala, kislina iz limone pa bo pomagala pri prebavi ter poskrbela za vitamin C in antioksidacijske učinke.2.

© iStockphoto

Zajtrkujte zdravo

Najbrž ste že slišali, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, kajne? In to drži! Zajtrk hitro prekine vaš nočni čas in obnovi ravni vaše energije. Zdrav zajtrk vas bo napolnil z energijo in izboljšal vaše razpoloženje ter vas tako dobro pripravil na dan, ki vas čaka.

Za dodatno okrepitev svojemu zajtrku dodajte Nutrilite™ Balance Within. Ta izdelek vsebuje dva vitamina B, ki imata vlogo pri delovanju vašega imunskega sistema ter zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost*. Vsebuje tudi šest milijard mlečnokislinskih bakterij iz dveh znanstveno dobro dokumentiranih sevov. Prašek, ki se hitro raztopi, lahko stresete neposredno na jezik ali pa ga zmešate s kozarcem pomarančnega soka. Lahko pa ga dodate tudi eni izmed naslednjih idej za zajtrk.


Smoothiji

Ker so smoothiji nasitni in hranljivi, so odlični za začetek dneva. V nemasten grški jogurt zamešajte sveže in zamrznjeno sadje ter tako pripravite sadni napoj , bogat z vitaminom C. Ali pa zmešajte pomaranče z ingverjem in svežo kurkumo ter tako pripravite pijačo za krepitev odpornosti , ki je polna pomembnih vitaminov in mineralov.

Na naši spletni strani boste našli še več okusnih smoothijev in namazov , v katere lahko vključite prehranska dopolnila Nutrilite™.


Ovsena kaša

Ovsena kaša je hiter, preprost obrok za zajtrk, ki vas bo nasitil do kosila. Ovseno kašo zmešajte z rjavim sladkorjem in izdelkom Nutrilite™ Balance Within ter tako pripravite slastno jed, ki je bogatega okusa in vam hkrati zagotovi dovolj hranil za začetek dneva. Na koncu dodajte jagodičevje ali dušena jabolka.

1 National Institute of General Medical Sciences – Circadian Rhythms
2 Cleveland Clinic – 7 Reasons to Start Your Day with Lemon Water
*Ta izdelek vsebuje vitamina B6 in B9, ki imata vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema ter zmanjšujeta utrujenost in izčrpanost.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem