Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Športi na prostem lahko pomagajo vašemu imunskemu sistemu

Dobro počutje

Doživite še več s pomočjo vgrajene podpore imunskemu sistemu, ki jo prinaša XS™ Power Drink+

Popestrite svojo vsakodnevno rutino tako, da se odpravite na svež zrak. Če ste zadnje čase veliko doma, se odpravite ven, kjer se vam ponuja svež pogled – med tekom po slikoviti poti ali pa pri raziskovanju novega balvana.

Športi na prostem so več kot dobrodošli, da se odpravimo od doma. Raziskave kažejo, da lahko preživljanje časa zunaj in redna fizična aktivnost pomagata vašemu imunskemu sistemu. Z nekaj dodatne pomoči nove zelo okusne pijače XS Power Drink+ lahko svojo splošno učinkovitost povečate na naslednje načine.

Raznolikost skrbi, da je življenje razburljivo

Življenje bi moralo biti pustolovščina in za svoj odmerek adrenalina lahko poskrbite s številnimi aktivnostmi. Lahko se vzpnete na skalnato goro in z vrha vznemirljivo občudujete naravne lepote, ki vas obkrožajo. Razburljivo pa je tudi svoje telo postavljati pred nove izzive, ko se povzpenjate 20 metrov navzgor po skalni steni.

Tiste, ki iščete vznemirjenje, tam zunaj čaka razburljiv svet. Če se sprašujete, zakaj vas športi, kot sta vožnja s kajakom in gorsko kolesarjenje, spravijo v dobro voljo, je razlaga morda povečano sproščanje endorfinov. Šport lahko v vašem telesu poveča produkcijo serotonina, hormona, ki stabilizira občutke dobrega počutja in sreče.

© iStockphoto

Vzdrževanje naravne obrambe telesa

Preživljanje časa zunaj ima tudi druge prednosti za zdravje. Sončna svetloba pomaga vašemu telesu pri proizvajanju vitamina D, »vitamina sonca«, ki pomaga krepiti vaš imunski sistem. Raziskave kažejo, da se lahko zaradi nizkih ravni vitamina D poveča dovzetnost za respiratorne okužbe.

Glede na podatke Nemškega zveznega inštituta za oceno tveganja (BfR) »je z znanstvenega vidika neizpodbitno, da zadostna količina vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema«. Številne druge raziskave kažejo, da vdihovanje fitoncidov (kemikalije, ki jih rastline izločajo v zrak) poveča število belih krvničk . Bele krvničke nam pomagajo v boju proti okužbam.

Nova pijača XS Power Drink+ vam daje energijo

Pri aktivnem življenjskem slogu je seveda koristno, da imate neko gorivo, ki poganja vaše telo in dodatno krepi vaš imunski sistem. XS Power Drink+ je prva pijača v liniji XS, ki dodatno poskrbi tudi za redno podporo imunskemu sistemu*.

XS Power Drink+ ima isti kofein ter vitamine B3, B5, B6 in B12 kot vse standardne pijače XS Power Drink. Te sestavine pomagajo zmanjšati utrujenost, zato so idealna pijača pred vadbo in po njej.

Poskusite XS Power Drink+ za dodaten vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Ta nizkokalorična pijača brez sladkorja ima naraven okus ingverja in marakuje ter z vsakim okusnim požirkom skrbi za imunsko obrambo vašega telesa.

Energija in odpornost: izkoristite dodatne prednosti te energijske pijače, ki podpira imunski sistem, za vaš hiter življenjski slog!

*Vitamin C in cink prispevata k delovanju imunskega sistema.

Sorodne vsebine

Pet dejavnosti na prostem, da ostanete aktivni

Dobro počutje

Več

7 nasvetov za vztrajanje pri vadbi

Aktiven življenski slog

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem