Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Zabavne dejavnosti za otroke, ko pritisne mraz

Dobro počutje

Oglejte si zabavne dejavnosti, ki se jih lahko v tem letnem času lotite na prostem s svojimi najmlajšimi!

Raziskovanje zunanje okolice je pomembno za otrokov razvoj, ustaviti pa ga ne sme niti hladno vreme. S pomočjo izdelka Nutrilite TM Kids Podpora imunskemu sistemu Plus bodo lahko vaši otroci lahko izkoristili tudi mrzle dni.

Pomembno je, da otroci uživajo uravnoteženo prehrano in dobijo vsa potrebna hranila ter da hodijo ven in se gibajo, tudi ko temperatura pade. Študije kažejo, da otroci v hladnejših mesecih zunaj preživijo manj časa. Igranje na prostem ima veliko koristi: otroci so na svežem zraku, porabijo zalogo dodatne energije in se telesno razvijajo.

Zdaj pa se podajmo na raziskovanje!

Ponujamo vam nekaj zanimivih načinov za zabavo in navdih v mrzlih dneh.

1. Izdelajte ledene krogle

© Stocksy

V vodo dodajte nekaj kapljic barvila za živila in z njo napolnite vodne balone. Postavite jih ven ali v zamrzovalnik in počakajte, da zmrznejo. Ko voda zmrzne, počite balone in si oglejte čudovite ledene krogle, ki ste jih ustvarili. Odnesite jih ven in se igrajte z njimi!

2. Naravni konfeti

© Getty Images

Odpravite se ven in poiščite listje različnih barv in velikosti. Naluknjajte jih z luknjačem. Takšne konfete shranite v vrečice ali košarice in jih uporabite, ko je čas za praznovanje. Zabaven nasvet: če praznujete zunaj, konfetov ni treba pospravljati.

3. Piknik na prostem

© Stocksy

Ko pritisne mraz, lahko za otroško zabavo poskrbite tudi z novo družinsko tradicijo. Cela družina naj se zbere za piknik na prostem, otroci pa naj vam pomagajo pripraviti nekaj preprostih prigrizkov. Nove tradicije se bodo razveselili, spomine nanjo pa bodo za vedno nosili s sabo.

4. Večerni sprehod po soseščini

© iStockphoto

Otroke odpeljite na večerni sprehod, da bodo lahko občudovali praznične okraske, ki jih izobesimo v tem času, in domačo soseščino spoznali v novi luči. Da bo sprehod še prijetnejši, s sabo vzemite termovko vroče čokolade.

5. Lov na zaklad

Ne glede na letni čas otroci lov na zaklad vedno sprejmejo z velikim navdušenjem. Odpravite se v najbližji gozd ali park in otroke spodbujajte, naj poiščejo predmete, ki jih najdemo v naravi, kadar je mraz, na primer odpadlo listje, želod, živalske sledi in zaledenele luže.

© iStockphoto

Svoje najljubše nasvete za mrzle dni lahko delite na Facebooku z oznako #HappiestFarmOnEarth.

Nutrilite TM Kids Podpora imunskemu sistemu Plus je izdelek 4-v-1, ki vsebuje vitamin D, vitamin C, cink in bakterije, ki proizvajajo mlečno kislino. Na voljo je v vrečicah s praškom, ki se hitro raztopi, kar je priročno za starše, ki so na poti in okusno za otroke.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem