Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© iStockphoto

Kako kar najbolje izkoristiti jutra

Dobro počutje

Jutra so prva priložnost, da si začrtate, kako se bo odvijal preostanek vašega dneva. Preberite, kako to storiti na pravi način ...

Kako začnete svoj dan vpliva na vašo produktivnost. Večina uspešnih podjetnikov in vodij že od nekdaj zasluge svojega uspeha pripisuje jutranji rutini. Ustvarjanje dobre jutranje rutine lahko prispeva k vaši splošni zadovoljnosti, saj prinaša tako fizične kot psihološke koristi.

Ko se prebudite in imate občutek, da imate dan pod nadzorom, se lažje spopadete z izzivi, ki so pred vami. In ko se soočite z vsem, kar vam prinese življenje, imate avtomatično več časa, da se osredotočite na lastne sanje, cilje in življenje na splošno.

Preberite, kako lahko kar najbolje izkoristite jutra

Zagotovite si dovolj časa

Dobra jutranja rutina se začne s prejšnjim večerom. Načrtujte čas, ki ga potrebujete, in se za lažji začetek dneva pripravite že večer prej. Poskrbite, da imate dovolj časa, da stvari počnete z želenim tempom. Ni hujšega od tega, da od doma odidete slabe volje, ker ste se morali odpraviti v naglici.

Samopotrditev

Samopotrditev pomeni, da negativne misli o sebi spremenite v pozitivne. To dokazano prinaša učinkovite rezultate. Če si zjutraj vzamete nekaj minut in sebi rečete kaj pozitivnega, boste lažje premagali samodestruktivnost, zmanjšali tesnobo in stres ter prispevali k pozitivnejši miselnosti čez dan.

© Getty Images

Raztezanje

Nič ni boljšega od dobrega raztezanja v zgodnjih jutranjih urah. Zakaj torej ne bi naredili še koraka naprej in v jutranjo rutino vključili dodatne raztezne vaje? Če niste zelo aktivna oseba, je lahko odhod do fitnesa morda prevelika zaveza. To ni nič strašnega. Začnite z majhnimi koraki tako, da najprej naredite preprosto desetminutno raztezanje. Občutili boste razliko, ki jo bo to imelo na preostanek dneva.

Vzemite si čas samo zase

Jutra so lahko natrpana in kaotična. Toda ni treba, da so takšna. Poskusite se zbuditi prej kot vaši sostanovalci ali družinski člani in poskrbite za stvari, za katere običajno nimate časa, ko imate veliko dela s pripravo zajtrka ali kosila. Nekaj minut časa samo zase bo zagotovo izboljšalo vaše razpoloženje in vaše jutro.

Izberite zdrav zajtrk

Kot pravi rek: si to, kar ješ. Dobra izbira zajtrka poskrbi, da se boste do konca dneva bolje odločali glede hrane. Včasih se vam bo morda tako zelo mudilo, da bi najraje celo preskočili zajtrk. Številni verjamejo, da priprava zdravega zajtrka zahteva veliko časa, truda in spretnosti. Na srečo to ne drži. Ta preprosti recept bovle z mešanimi oreščki je zelo preprost za pripravo in vsebuje Nutrilite TM Balance Within in Nutrilite TM vlakna v prahu.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Naj se torej po jutru dan pozna!

Bovla z mešanimi oreščki

© Andreas Zitt

Iščete hiter in hranljiv zajtrk? Našli ste ga! Poskusite to okusno bovlo z mešanimi oreščki, ki je lahko odličen dodatek pri brunchu s prijatelji ali čudovit način za lasten začetek dneva.

Prenesite ta recept v obliki PDF / ePub

Niste popolnoma prepričani, kaj to pomeni? Tukaj je nekaj zanimivih dejstev:

  1. Vsak obrok Nutrilite Balance Within vsebuje šest milijard mlečnokislinskih bakterij.

  2. Nutrilite Balance Within ima dva seva znanstveno dobro dokumentiranih mlečnokislinskih bakterij – lactobacillus acidophilus (NCFM) in bifidobacterium lactis (HN019).

  3. Bakterije, ki proizvajajo mlečno kislino, imajo zelo dobro toleranco na kislino, kar pomeni, da velika večina bakterij v črevesje prispe živih in pripravljenih na delo.

  4. Nutritite vlakna v prahu vsebuje posebno mešanico treh topnih vlaken iz naravno pridobljenih rastlinskih virov.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem