Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Uživajte v vsakdanu z izdelki Nutrilite™

Dobro počutje

Pri dnevni rutini mora biti skrb za dobro počutje vedno na prvem mestu. Prehranska dopolnila Nutrilite™ vam pomagajo poiskati preprosto rešitev.

Dnevne rutine se razlikujejo glede na starost, službo, hobije, obveznosti in splošen življenjski slog. Obstajajo številni dejavniki, vendar je nekaj temeljnih vidikov, ki ostajajo enaki ne glede na to, ali ste starši samohranilci, študenti, upokojenci ali pa delate v nočnih izmenah.

Na primer, vsi se moramo zbuditi, jesti, piti in spati. Ali ni življenje enostavno, če ga tako razčlenimo? Ne glede na vašo dnevno rutino obstajajo hranila in vitamini, ki nam med potjo pomagajo.

V tem članku boste izvedeli, kako ima lahko redno uživanje izdelkov Nutrilite™, kot del vaše dnevne rutine, pozitiven učinek na vašo prehrano ter tako prispeva k dobremu počutju ne glede na starost, spol ali življenjsko situacijo.

Budnica

Vaša jutranja rutina je najpomembnejši del dneva, saj določa potek vsega, kar vas čaka skozi dan. Če imate raje počasna jutra, morda želite telesu in umu dovoliti, da se navadita biti budna. Morda pa iščete hitri odmerek energije – v obliki jutranje vožnje s kolesom, hladne prhe ali obojega. Ne glede na to, kako postopen proces vam je ljubši, vsakdo želi biti bolj buden, ko vstane iz postelje, saj navsezadnje je to bistvo vstajanja iz postelje.

Ko se zbudite, lahko posežete po izdelku Nutrilite™ vitamin B plus. Vitamini B so vaši prijatelji in vam olajšajo ohranjanje energije. Vitamini B prispevajo k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti*. Nutrilite™ Balance Within™ poleg 6 milijard mlečnokislinskih bakterij vsebuje tudi vitamina B6 in B9. Ali ni to najboljši način za začetek dneva? Izdelek Balance Within, ki je na voljo v obliki hitro topljivega prahu prijetnega okusa, lahko enostavno vpeljete v svojo jutranjo rutino.

Zgrabite dan z vitaminom D

Ko slišimo »vitamin D« pogosto pomislimo na sončno svetlobo. Res je, zdrava količina izpostavljenosti sončni svetlobi bo dvignila vaše ravni vitamina D. Če vam torej vaša dnevna rutina omogoča, da nekaj časa preživite na zgodnje popoldanskem soncu, je to odlično. Vendar pa vreme ne sodeluje vedno.

Nutrilite™ vitamin D je majhna tableta, ki jo je enostavno zaužiti, in vsebuje vitamin D2, pridobljen iz naravnega vira (gojenih kvasovk), ter vitamin D3. Izdelek vam omogoča vse koristi, ki jih pridobite od UV-žarkov, zato vam ne bo treba skrbeti, če bo nebo prekrito s sivimi oblaki. Vitamin D prispeva k delovanju mišic in imunskega sistema.

Ob upoštevanju dolgoročnih koristi je vitamin D dobro jemati v katerem koli delu dneva, toda če želite da postane del vaše dnevne rutine, je najbolje, da eno tableto dnevno vzamete skupaj s hrano pri kosilu. Ker je vitamin D vitamin, topen v maščobi, ga vzemite s hrano, ki vsebuje nekaj maščobe. Tudi če vsak dan ne jeste ob isti uri, je najbolje, da prehransko dopolnilo vzamete ob obroku sredi dneva ali pri malici.

Počitek in obnova energije

Zaključni del vsake dnevne rutine je umiritev in priprava na počitek ter jutrišnji ponovni začetek procesa. Ne glede na to, kako naporen dan je za vami, je včasih težko dejansko zaspati.

Da bi se sprostili, lahko poskusite z branjem knjige, vročo kopeljo ali predvajanjem sproščujoče glasbe.

*Vitamin B prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti z zagotavljanjem naslednjih vitaminov B: riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), folna kislina (B9) in kobalamin (B12). K sproščanju energije pri presnovi prispevajo: tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), biotin (B7) in kobalamin (B12).

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem