Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Nasveti za enostavno pakiranje brez stresa

Dobro počutje

Nasveti, s katerimi bo vaše pakiranje za prihajajoče poletne počitnice mala malica. In kot vedno – ne pozabite na zdravje in dobro počutje na poti z izbranimi izdelki Nutrilite™

Prišel je tisti čas v letu, ko se vas veliko pripravlja na potovanja. Ne glede na to, ali potujete nekam daleč ali blizu, je pakiranje opravilo, ki se mu ne morete izogniti. Vendar ni treba, da bi vam naporno in stresno pakiranje odvzelo vse veselje do počitnic.

Pripravili smo nekaj potovalnih nasvetov, s katerimi bo pakiranje to poletje preprosto in sproščujoče.

1. Začnite s podrobnim seznamom

Učinkovito načrtovanje potovanja je vedno dober način za začetek počitnic brez stresa. Dobro osnovno pravilo pri pakiranju za dvotedenske počitnice je, da seznam razdelite v naslednje kategorije: oblačila, toaletni pripomočki, ročna prtljaga, elektronika, razno (ne pozabite na kremo za sončenje in komplet prve pomoči) ter potovalni dokumenti. Potem ko sestavite podroben seznam, lahko začnete zlagati stvari v kovček.

2. Prihranite prostor tako, da oblačila zvijete namesto zložite

Če oblačila tesno zvijete, lahko v kovček spravite več stvari, saj so oblačila bolj stisnjena. Na ta način se izognete zmečkanim in zgubanim oblačilom, vsak kos pa lahko v kovčku lažje najdete.

Oblačilo položite na ravno površino in ga zložite proti sredini. Robovi morajo biti čim bolj enakomerni. Medtem ko oblačilo zvijate, zgladite gube.

3. Uporabite prozorne vrečke z možnostjo ponovne zatesnitve

Namesto v toaletno torbico dajte stvari v prozorne vrečke z zapiralom. Vrečke bodo preprečile, da bi vam morebitna razlitja uničila oblačila in druge stvari v kovčku. Prozorna vrečka pomaga tudi pri kontroli blaga na letališču, kjer bodo lažje pregledali vašo prtljago. Na destinaciji lahko vrečke uporabite za mokre kopalke ali spodnje perilo, ki ste ga ročno oprali in se še ni utegnilo posušiti. Plastične vrečke so tudi odličen način za organiziranje in zaščito kablov za elektronske naprave v nahrbtniku.

4. Vse potovalne dokumente imejte pri sebi v posebni mapi

Vse dokumente natisnite in jih shranite v mapo, do katere lahko enostavno dostopate na vseh potrebnih kontrolnih točkah med potovanjem. Da vas bo manj skrbelo in se boste izognili nepotrebnim nevšečnostim, imejte s seboj tudi overjeno kopijo potnega lista. Kopije vseh teh dokumentov imejte tudi v elektronski obliki. Za večjo varnost pošljite te elektronske datoteke tudi sopotniku na potovanju.

5. Ne pozabite na pomembna hranila!

Pazite, da boste na potovanje s seboj vzeli pravo kombinacijo prehranskih dopolnil. Za ohranjanje zdravja in ravnovesja med počitnicami so odlična naslednja prehranska dopolnila:

  1. Kalcij magnezij D plus : Poskrbite za zadostno količino kalcija za zdravje mišic in kosti.* Magnezij prispeva k delovanju mišic, vitamin D (»sončni vitamin«) pa prispeva k normalni absorpciji kalcija in delovanju imunskega sistema.

  2. Balance Within™ : Ta hitro topen prašek vsebuje 6 milijard mlečnokislinskih bakterij dveh znanstveno dobro dokumentiranih sevov. Na voljo je v priročnih pakiranjih in je kot nalašč za na pot.

  3. Daily : To prehransko dopolnilo je posebej oblikovano kot vir esencialnih vitaminov in mineralov za izpolnjevanje vaših dnevnih prehranskih potreb. Ko ste v novem, vznemirljivem kraju, je težko ohranjati potreben dnevni vnos hranilnih snovi, Daily pa vam pomaga nadoknaditi morebitno pomanjkanje.

Za sproščujoče počitnice brez stresa. Čas je za pakiranje!


* Kalcij prispeva k delovanju mišic in je potreben za ohranjanje zdravih kosti.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem