Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Stocksy

Ste se vrnili s počitnic in ste polni dobrih namenov? Začnite z zdravo prehrano

Dobro počutje

Zdaj je najboljši čas, da zopet nadaljujete z aktivnostmi, ki ste jih med počitnicami začasno opustili: šolo, delo, vsakodnevna opravila in – najpomembnejše – zdravo prehrano.

Konec poletja pomeni vrnitev v »normalno življenje«. Otroci so se vrnili v šolo in tudi sami imate reden urnik dela in opravil. Po mesecu piknikov z žarom in počitniških obrokov je uvedba zdrave hrane najboljši način za krepitev zdravja in dobrega počutja.

Preprost in učinkovit način za bolj zdravo prehranjevanje je, da dodate več beljakovin. Rastlinski proteini Nutrilite™ vam zagotovijo dodatno beljakovinsko podporo, s katero se lahko bolje počutite že kar takoj.

Za kaj so beljakovine dobre?

Beljakovine so pomemben del zdrave prehrane za ljudi vseh starosti. Pravimo jim gradniki življenja, saj jih najdemo v vsaki celici v telesu, kjer pomagajo popravljati poškodovane celice ter graditi nove. Beljakovine, ki so sestavljene iz aminokislin, pomagajo telesu graditi močne mišice in kosti, pa tudi druge spojine, kot so encimi in hormoni.

Podobno kot ogljikovi hidrati in maščobe so beljakovine vir energije, ki vam omogoča ohranjanje pozornosti skozi ves dan. Pomagajo, da se dlje časa počutite siti, kar lahko zmanjša željo po hrani oziroma nezdravih prigrizkih.

Vaše telo naravno vsebuje nekatere beljakovine, nekaterih vrst pa ne. Zato je pomembno, da beljakovine uživate tekom celega dneva.

Kje najti beljakovine?

Različna živila vsebujejo različne količine beljakovin. Živalski izdelki, kot so piščanec, govedina, ribe ali mlečni izdelki, vsebujejo zelo veliko beljakovin. Tudi sojini izdelki, kot so sojino mleko, soja, tofu, edamam in sojini oreščki, vsebujejo precej beljakovin.

Če želite zmanjšati količino mesa ali se prehranjujete vegetarijansko, lahko beljakovine dobite iz številnih rastlinskih virov. Fižol, leča, oreščki in polnozrnata žita na primer vsebujejo vsaj eno od esencialnih aminokislin, ki sestavljajo beljakovine.

Čeprav pa so vse te beljakovine dobre za vas, lahko nekatere vsebujejo neželene dodatke, kot so sol, maščobe in holesterol.

Uživajte več beljakovin z izdelkom rastlinski proteini Nutrilite™

Izdelek rastlinski proteini Nutrilite™ zagotavlja visokokakovostne rastlinske beljakovine, ki vam pomagajo zadovoljiti dnevne potrebe po beljakovinah. Izdelan je iz sojinih, pšeničnih in grahovih beljakovin in je bolj zdrava alternativa v primerjavi s tradicionalnimi oblikami beljakovin. Nutrilite™ rastlinski proteini vsebujejo vse esencialne aminokisline, ki prispevajo k dobremu počutju in uravnoteženi prehrani.

Nutrilite™ rastlinske proteine lahko enostavno zmešate s pijačo ali hrano. To pomeni, da lahko povečate vnos beljakovin kadar koli čez dan (pri zajtrku, kosilu ali večerji), pri odličnem okusu pa vam ni treba sklepati nobenih kompromisov.

Preizkusite enega od naših okusnih receptov v nadaljevanju. Pripravite ga za zajtrk, kosilo ali kar popoldansko malico. Obe jedi imata odličen, svež okus in sta polni hranljivih virov beljakovin, zlasti če jima dodate merico Nutrilite™ rastlinskih proteinov.

Namaz iz rdeče pese in čičerike

Namaz iz rdeče pese in čičerike zagotavlja poln okus, uporabite pa ga lahko kot pomako ali ga dodate tortiljam. Z dvema mericama Nutrilite™ rastlinskih proteinov boste pripravili odličen prigrizek, poln beljakovin in B vitaminov.

Oglejte si, kako pripraviti namaz iz rdeče pese in čičerike, ali pa recept prenesite kot datoteko PDF / ePub .

Papajin parfait

Potešite svojo željo po sladkem s parfaitom iz papaje. Lahek obrok je popolna izbira za preprost zajtrk ali mamljivo sladico bogatega okusa.

Oglejte si, kako pripraviti papajin parfait, ali pa recept prenesite kot datoteko PDF / ePub .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem