Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Pridobite prednost pred vadbo

Aktiven življenski slog

Olivera Zajelac, prehranska svetovalka v Amwayu Italija, pojasnjuje, zakaj je pravi vir energije pomemben za začetek naslednje vadbe.

Kako pomembna je energija?

Ohranjanje dobre fizične kondicije, ustvarjanje dovolj energije, da boste zdržali vadbe, ali začetek nove fitnes rutine - pri vsem je pomembna uravnoteženost energije. Celotni vnos energije morate uravnovesiti z energijo, ki jo potrošite med vadbo. Pogosto me sprašujejo: »Kako? Kako naj izberem pravo »gorivo« z dovolj hranili, da dosežem to ravnovesje in povečam svojo zmogljivost?«

To je dobro vprašanje, saj na splošno velja, da je zelo težko pridobiti pravo vrsto energije za vadbo samo od hrane. Skoraj vedno potrebujete še nekaj več.

Prehranska svetovalka v Amwayu Italija Olivera Zajelac je pomagala pri ustvarjanju linije izdelkov XS.

Prava energijska spodbuda

Napitek pred vadbo, XS™ SN Pre-Workout Drink, je popolno ravnovesje energije za začetek vsake vadbe. Njegova skrivnost je v njegovi edinstveni formuli, ki vsebuje sestavine, ki zagotavljajo energijo za aktivnost in maksimalno učinkovitost.

BCAA (razvejane aminokisline), ključ za uspeh tega izdelka, so ključnega pomena, saj jih naše telo ne more proizvajati iz drugih aminokislin - moramo jih zaužiti s hrano ali prehranskimi dopolnili. Za športnike so prehranska dopolnila koristna, saj aminokisline BCAA v prosti obliki zaobidejo tkivo jeter in črevesja ter gredo neposredno v krvni obtok.

Kreatin oskrbuje mišice s hitro energijo in je nujna molekula za tvorjenje adenozin trifosfata (ATP) - glavne energije, ki jo uporabljajo celice. Če dodate še vitamine B-kompleksa (B1, B2, B3, B6, B9 in B12), močna mešanica trojne energije zagotovi takojšnjo proizvodnjo energije.

Kaj torej naredi?

Še eno dobro vprašanje. Če napitek pred vadbo XS SN Pre-Workout Drink zaužijete pred sejo vadbe, ta poveča zmožnost telesa, da porablja maščobe, s čimer poveča dosegljiv vir energije, hkrati pa tudi preprečuje centralno utrujenost. In raziskave so pokazale, da je resnični omejevalni dejavnik pri zmogljivosti ta, ko vam možgani rečejo: »Dovolj je.«

Poleg tega prinaša tudi številne druge koristi, kot so preprečevanje izgube mišične mase, pospeševanje okrevanja, zmanjševanje bolečine v mišicah - tako pri osebah, ki vadijo, in tistih, ki ne - zaradi česar je popoln za začetek nove vadbene rutine.

Zakaj pred vadbo?

Načrtovanje časa je najpomembnejše! Če dobro načrtujete čas, lahko napitek pred vadbo izboljša koristi, ki jih dosežete s trdno vadbo. Za najboljše rezultate vedno priporočim, da napitek pred vadbo XS SN Pre-Workout Drink zaužijete 30 – 40 minut pred vadbo, da zagotovite gradnike za sintezo proteinov, hkrati pa zagotovite tudi gorivo za sejo vadbe. Povsem enostavno je: samo razredčite eno vrečko napitka pred vadbo XS SN Pre-Workout Drink s 300 – 500 ml vode, zmešajte in uživajte v pospešku energije!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem