Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© stocksy.com

Ne prekinite pustolovščine!

Aktiven življenski slog

Predstavljamo vam visoko učinkovitega partnerja na zabavi z manj kalorijami

Načrtujete izlet v planine – pohod s čudovitimi razgledi? Se veselite, da boste ulovili nekaj valov na naslednjih počitnicah ob morju? Ne glede na izbrano prihajajočo pustolovščino, boste zagotovo želeli ob sebi imeti partnerja, ki bo poskrbel, da bo zabava trajala. Dobra novica! S številnimi odličnimi sestavinami, vključno z naravno pridobljenimi rastlinskimi koncentrati in močnim vitaminom C, je popolnoma nov izdelek XS™ Rhodiola Plus prehransko dopolnilo z manj kalorijami narejeno za aktivne iskalce pustolovščin!

Visoko učinkovite sestavine

Poživljajoče novo prehransko dopolnilo XS vsebuje naravno pridobljene rastlinske koncentrate:

  1. rožni koren, ki izpolnjuje standarde NUTRILITE™, zelišče, trajnostno pridelano v divjini sibirske Arktike;

  2. zeleni čaj, izvleček, ki zagotavlja 75 mg naravnega kofeina v vsakem obroku;

  3. špinačni listi, pridelani in pobrani na vrhuncu razvoja na Nutrilitovi kmetiji Rancho el Petacal v Mehiki;

  4. češnja acerola, bogat vir vitamina C, ki je trajnostno pridelana na Nutrilitovi kmetiji Fazenda Nutrioganica v Braziliji.

Ena tableta, številne koristi

Vsaka tableta XS Rhodiola Plus vsebuje 30 mg vitamina C iz trajnostno pridelanih češenj acerola, ki podpira normalno sproščanje energije pri presnovi in psihološko delovanje, kot tudi 75 mg naravnega kofeina, pridobljenega iz izvlečka zelenega čaja, za dodatno poživitev. V tej formuli pa ne boste našli umetnih arom, barvil ali dodanih konzervansov.

Vzemite eno, največ dve tableti XS Rhodiola Plus dnevno približno 15–60 minut pred načrtovano aktivnostjo, da boste aktivno življenje kar najbolj izkoristili. Vsebnost kofeina v tabletah poskrbi za odličen začetek zjutraj in osvežilno poživitev popoldne.

Sorodne vsebine

Povečajte svoj vadbeni potencial

Aktiven življenski slog

Več

Fit za poletje

Aktiven življenski slog

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem