Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Življenje je skleda češenj

Aktiven življenski slog

Opozorilo: doživite lahko eXplozije vznemirjenja!

Pomlad je in pogumen novi svet zunanjih aktivnosti čaka, da ga odkrijete. Želite poskusiti nekaj novega? Ne glede na to ali gre za šport, ki vam je všeč ali dolge dneve, ki jih preživljate v družbi dobrih prijateljev – poletje okusite s povsem novim izdelkom v našem sklopu XS™ Power Drink: XS Black Cherry Cola Blast.

Odprite elegantno češnjevo rdečo pločevinko, ki je bila posebej zasnovana za omejeno izdajo tega okusa, ter spijte prvi požirek čistega poletja. Okusite slastne črne češnje in okus prekinite z mehurčkasto kolo ter začutite to posebno eksplozijo XS vznemirjenja, ki napaja vaš aktiven življenjski slog. Če je življenje skleda češenj, ki vas čakajo, da jih poberete, se vse skupaj začne za vas tukaj.

Povečajte svojo učinkovitost in v popolnosti užijte življenje.

Ste se vedno želeli preizkusiti v plezanju ali parkour ali se peljati s kajakom po reki? Ne čakajte, zdaj je čas! Naj vaše ambicije zacvetijo, preizkusite svoje meje in vedno ostanite osredotočeni na svoj cilj.

Ojačan z mešanico štirih vitaminov B, kofeinom in tavrinom napitek XS Black Cherry Cola Blast podpira vaš aktiven življenjski slog. Vsebuje malo kalorij in nič sladkorja, zato ne boste deležni sladkornih izbruhov, pa še okusen je.

Mešanica vitaminov B pripomore k normalnemu sproščanju energije pri presnovi, da ostanete aktivni, ko že občutite utrujenost. Kot dodatna spodbuda vam vitamin B5 (pantotenska kislina) pomaga, da ostanete sveži in budni, prispeva k normalni umski zmogljivosti, medtem ko preizkušate svoje meje.

© Getty Images

Zato to pomlad zgrabite svoje prijatelje, zgrabite paket napitka XS Black Cherry Cola Blast in začutite eksplozijo čistega poletnega vznemirjenja!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem