Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Bolj jasne etikete, boljše razumevanje

Vitamini in prehranska dopolnila

Izbira pravega prehranskega dopolnila NUTRILITE je zdaj še lažja z etiketami z novim videzom.

Leta 1934 je NUTRILITETM razvilo uporabo močnih fitohranil v prehranskih dopolnilih. To nam je omogočilo veliko časa, da smo svoje raziskave in znansteveno poznavanje zgradili na osnovi koristi prehranskih dopolnil. Zato lahko tudi še 80 let pozneje še vedno ponujamo varne, visokokakovstne in zaupanja vredne izdelke! Poleg tega pa zagotavljamo trajnostni portfelj izdelkov iz trajnostnega kmetovanja.

Izdelki NUTRILITE so namenjeni kot dopolnilo k vaši prehrani in vam pomagajo v primeru pomanjkanja hranil. Podpirajo vas pri doseganju optimalnega dobrega počutja, saj zagotavljajo povezanost z naravo, ki jo naša telesa potrebujejo in ki je primerna tudi za današnji aktivni življenjski slog. Pogosto ne utegnemo pojesti priporočenih dnevnih količin sadja in zelenjave, kar lahko negativno vpliva na naše splošno zdravje. Prehransko dopolnilo NUTRILITE pomaga premostiti to pomanjkanje hranil s svojim ekskluzivnim postopkom od-semena-do-dopolnila, ki zagotavlja visoke koncentracije fitohranil.

Etikete z novim videzom za boljše razumevanje

Premaknite drsnik za ogled sprememb našega dizajna!

Znanost je pomembna, vendar pa želimo, da boste vi in vaši kupci enostavneje razumeli, kaj točno vsako prehransko dopolnilo zagotavlja. S tem v mislih smo na novo oblikovali etikete na stekleničkah vseh prehranskih dopolnil NUTRILITE, da bomo bolj dosledni – in da boste informacije bolje razumeli. Tako boste pravo prehransko dopolnilo našli že samo, ko boste pogledali stekleničko. Kupci bodo takoj videli, kar morajo vedeti: vsebino stekleničke, za kaj je prehransko dopolnilo namenjeno in kako ga uživajo.

Že po samih slikah bodo videli tudi, katere naravne sestavine vsebuje izdelek, in bodo lahko spoznali glavne koristi iz naših jasnih ikon, tako da bodo vedeli, kaj kupujejo.

Bolj informativni, se enostavneje prodajajo

S to jasno predstavitvijo bodo kupci lažje razumeli koristi že na hitri pogled. Jasen pregled glavnih informacij na sami etiketi pa vam bo pomagal tudi pri prodaji. Kupci so radi obveščeni, kar tudi bodo že s hitrim pogledom na stekleničko.

Izboljšana in dosledna embalaža prehranskih dopolnil NUTRILITE je zasnovana tako, da boste lažje izbrali, uporabili in delili prehranska dopolnila NUTRILITE. Nova oblika je tudi del našega prizadevanja za skladnost.

Poenostavljen portfelj izdelkov NUTRILITE

Za bolj jasen pregled celotne ponudbe prehranskih dopolnil in za vašo lažjo prodajo je portfelj izdelkov NUTRILITE razdeljen v naslednje kategorije, ki jim je enostavno slediti:

 1. Osnovna prehranska dopolnila

  Osnovna prehrana predstavlja gradnike, ki jih potrebujemo vsi, ne glede na spol, starost in poreklo.

 2. Ciljna prehranska dopolnila

  Ta dopolnila so namenjena za edinstvene interese. Na voljo so prehranska dopolnila, ki so namenjena za podporo celotnega telesa tako, da pozornost namenjajo specifičnim potrebam po dopolnjevanju prehrane, kot so podpora za srce, kosti ali imunski sistem, najdete pa tudi prehranska dopolnila, ki so namenjena za ženske ali otroke.

 3. Dodatno obvladovanje telesne teže

  Prehranska dopolnila NUTRILITE močno olajšajo nadzor vnosa kalorij, hkrati pa vzdržujejo ravnovesje hranil.

 4. Lepota iz notranjosti

  Ta prehranska dopolnila delujejo od znotraj ter pomagajo razkrit notranji sijaj in lesk vaše kože.

 5. Aktiven življenjski slog

  Ponudba izdelkov NUTRILITE za aktiven življenjski slog je bila razvita posebej za pomoč pri ohranjanju optimalne kondicije med telesno vadbo.

Ne glede na vaš življenjski slog ali starost vam NUTRILITE zagotavlja visokokakovosten izdelek, ki podpira prehranske potrebe ljudi na njihovi poti do optimalnega zdravja – kar lahko vsi razumejo že na prvi pogled.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem