Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Dohajajte svojega malčka

Vitamini in prehranska dopolnila

Mame in bodoče mamice, to je prehranska rešitev, posebej namenjena vam in vašim otrokom.

Bodimo pošteni, biti mama je kot služba, ki se nikoli ne konča. Kadar ste bodoča mamica, pa se po najboljših močeh trudite skrbeti zase in za dojenčka v trebuhu. Od najzgodnejših dni, še celo pred rojstvom otroka, je njegovo zdravje na prvem mestu. Ko postanete mama, želite otroku posvetiti ves svoj čas in ljubezen, da zagotovite, da ne zamudite nobenega trenutka. Svojemu telesu zagotovite hranila, ki jih potrebuje med in po nosečnosti, saj vam bodo pomagala, da boste v tem zelo posebnem času lahko dali vse od sebe.

Nabor kompletov NUTRILITE™ Zame vključuje prehranska dopolnila, prilagojena mamam in otrokom: komplet Mama, Komplet za bodoče mamice in komplet Ščit. Vsak od teh kompletov je namenjen skrbi za kritična področja natrpanih življenjskih slogov bodočih mamic in mam ter seveda za pomoč vašim energičnim otrokom, da dobijo vsa hranila, ki jih potrebujejo. Prehranska dopolnila so usmerjena v podaljševanje ravni energije za dnevne naloge ter v zagotavljanje dodatnih hranil za podporo vam in vašemu otroku, zato da ste lahko samozavestno najboljša mama!

Komplet za bodoče mamice

© Stocksy

Čestitamo, pričakujete otroka! Ta poseben komplet vam bo pomagal zagotoviti širok prehranski spekter in odlično ravnovesje ključnih vitaminov v času nosečnosti. Ta komplet vsebuje izdelka NUTRILITE kalcij magnezij D plus in NUTRILITE železo in folna kislina, ki vam pomagata pokriti dnevne potrebe po teh elementih. Pred jemanjem katerih koli prehranskih dopolnil se posvetujte s svojim porodničarjem, ki naj potrdi, da lahko jemljete prehranska dopolnila, ki jih želite jemati.

  1. NUTRILITE kalcij magnezij D plus vsebuje tri hranila naravnega izvora: kalcij, magnezij in vitamin D. Ta izjemna hranila sodelujejo pri vzdrževanju normalnih kosti in močnih zob, mišične funkcije in delovanju živčnega sistema.

  2. NUTRILITE železo in folna kislina vsebuje folno kislino in dva vira železa, železov fumarat in železov glukonat. Folna kislina lahko med nosečnostjo prispeva k rasti materinskega tkiva in ugotovite lahko, da med nosečnostjo in dojenjem potrebujete dodaten odmerek železa.

Komplet Mama

Če ste mama, potencialne primanjkljaje hranil nadomestite z dnevnim odmerkom NUTRILITE Daily in NUTRILITE vitamin C plus. Ti prehranski dopolnili lahko pomagata povečati ravni energije in prispevata k ohranjanju močnega imunskega sistema, da vam pomagata pokriti potrebe, ki jih imate kot zaposlena mama!

  1. NUTRILITE Daily poleg drugih hranil vsebuje tudi vitamin B2 in jod, ki vam lahko pomagata izpolniti dnevne potrebe po hranilih. Riboflavin, ki je znan tudi kot vitamin B2, sodeluje pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, jod pa pri normalnem sproščanju energije pri presnovi.

  2. NUTRILITE Vitamin C Plus vsebuje vitamin C, ki igra vlogo pri delovanju imunskega sistema s podporo antioksidantov ter prispeva k tvorjenju kolagena v koži. Prav tako je bil zasnovan za zagotavljanje počasnega sproščanja vitamina C v telo za povečanje njegove absorpcije.

Komplet Ščit

Če do zdaj še niste opazili, lahko vidite, da otroci rastejo zelo hitro! Ta poseben komplet, ki vsebuje okusne tablete za žvečenje, lahko s ključnimi vitamini in minerali podpira zdravje in razvoj vašega otroka. Komplet sestavljajo NUTRILITE multivitaminske tablete za žvečenje in NUTRILITE tablete za žvečenje z vitaminom C, ki jih bodo otroci vsak dan z veseljem zaužili.

  1. NUTRILITE multivitaminske tablete za žvečenje vsebujejo številna hranila, ki sodelujejo pri vzdrževanju normalnih kosti in zob (kot je kalcij) ter normalnemu delovanju imunskega sistema (kot je vitamin C). S slastnim okusom mešanega sadja bo to tudi dnevna poslastica!

  2. NUTRILITE tablete za žvečenje z vitaminom C zagotavljajo vitamin C iz enega najbogatejših znanih naravnih virov - češenj acerola. Vitamin C sodeluje pri normalnem delovanju imunskega sistema in pomaga pri tvorjenju kolagena za normalno delovanje dlesni in zob. Prav tako ima odličen okus po češnji, zaradi česar je tablete prijetno pojesti.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem