Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH
© Getty Images

Kaj je oksidativni stres?

Vitamini in prehranska dopolnila

Nenadzorovan oksidativni stres lahko pospeši proces staranja. Rešite naš zabaven kviz in preverite, koliko znate!

Oksidativni stres je neravnovesje molekul, imenovanih prosti radikali, in antioksidantov v telesu. Proste radikale naše telo naravno proizvaja vsak dan in običajno naše celice proizvajajo tudi antioksidante, ki nevtralizirajo proste radikale. Kljub temu se včasih pojavi neravnovesje, ki je posledica izpostavljenosti stresnim dejavnikom, kot so onesnaženje zraka, cigaretni dim, sončna svetloba ali pesticidi. Če našo prehrano sestavljajo pretežno preprosti sladkorji oziroma v prehrani primanjkuje zelenjave in sadja, je to lahko dejavnik, ki povzroči presežek prostih radikalov. Nenadzorovan oksidativni stres lahko povzroči prezgodnje staranje, s starostjo povezano makularno degeneracijo in druga stanja.

Če želite zagotoviti, da boste imeli dovolj antioksidantov, ki bi celice ščitili pred oksidativnim stresom, lahko jemljete vitamin E. NUTRILITE™ lecitin E vsebuje odlično kombinacijo vitamina E (naravnega izvora) in lecitina. Okusne tablete za žvečenje z okusom rožičev so slajene z medom, zaradi česar so odlično dnevno prehransko dopolnilo!

Rešite naš zabaven kviz in preverite, kaj že veste o NUTRILITE™ lecitinu E, ter morda odkrijte še kaj, kar boste delili s svojimi strankami. Pri vsakem vprašanju je pravilen samo en odgovor.

Rešite kviz!

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem