Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Predstavljamo Lady Booster

Vitamini in prehranska dopolnila

Morda je res majhna, toda je mogočna zaščitnica!

Do sedaj ste spoznali dva člana Najsrečnejšega posestva na Zemlji – Perfect Harmony, barvito metuljčico, ki skrbi za popolno ravnovesje posestva, in Mighty Flex, super močnega sokola, ki ščiti in varuje zelo pomembne pridelke pred porednimi majhnimi pticami. Perfect Harmony in Mighty Flex sta navdušena, da se bo njuni ekipi pridružila nova krilata prijateljica – Lady Booster!

Lady Booster je ljubka, drobna pikapolonica, ki je tudi mogočna zaščitnica. Njena um in telo sta močna in zdrava, s pomočjo svojega super ščita pa lahko zaščiti rastline na Najsrečnejšem posestvu na Zemlji – trajnostnem posestvu, kjer pridelujejo rastline za prehranska dopolnila NUTRILITE™.

Enako kot njena prijatelja, Popolna Harmonija in Mighty Flex, tudi Lady Booster razume, da mora za zaščito Najsrečnejšega posestva na Zemlji pridobiti ustrezna hranila.

Zaščita je ključnega pomena.

Enako kot na rastline na Najsrečnejšem posestvu na Zemlji, je treba paziti in zaščititi tudi imunski sistem otrok. Lady Booster ve, da izdelki NUTRILITE™ tablete za žvečenje z vitaminom C zagotavljajo številne koristi.

Prehransko dopolnilo vsebuje češnjo acerola, ki je eden izmed sadežev z največjo vsebnostjo vitamina C. Ne le da ima saden okus po češnji, zaradi česar je slasten dnevni posladek, ampak tudi ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov. To žvečljivo prehransko dopolnilo je zasnovano za otroke, starejše od štirih let. Samo dve tableti dnevno zagotovita vitamin C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Očarljivo držalo »naredi sam«

Eden izmed naših lastnih izdelkov NutriKids je izdelal to držalo za zobne ščetke Mogočni Fleks. Odlično, kajne?

Bodite pripravljeni! Čas je, da svojo embalažo izdelkov NUTRILITE™ tablete za žvečenje z vitaminom C z ljubkim projektom »naredi sam« spremenite v prikupen hranilniček. Preprosto

  1. natisnite predlogo Lady Booster in sledite navodilom.

  2. Ta-da! Končano! Sedaj svoje delo fotografirajte ter rezultate objavite na Instagramu, kjer jih označite z #nutrikids #happiestfarmonearth.

  3. Če vam je bil za zabaven majhen projekt »naredi sam« všeč, preizkusite še druga dva s Perfect Harmony in Mighty Flex.

Katera žival je nov NutriKid, ali uganete?

Nova med osebjem!

Počakajte malo, kdo je to? Zdi se, da se bo izdelkom NutriKids na Najsrečnejšem posestvu na Zemlji pridružila nova članica. Glejte ta prostor, da boste spoznali najnovejšo pridobitev, ter se poučite o vznemirljivih novih izdelkih NUTRILITE Kids. Prihaja kmalu!

Sorodne vsebine

Predstavitev: Perfect Harmony

Dobro počutje

Več

Spoznajte Mighty Flex!

Dobro počutje

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem