Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Čakanja je konec, predstavljamo vam Bee Bee!

Vitamini in prehranska dopolnila

Ste pripravljeni spoznati novega člana Najsrečnejšega posestva na Zemlji? Zagotovo je to pameten čebelček!

Eden izmed najbolj priljubljenih hobijev čebelčka Bee Bee je opraševanje hranilnega in pomembnega rastlinstva na Najsrečnejšem posestvu na Zemlji. Toda medtem ko Bee Bee ni zaposlen z opraševanjem, zelo rad pomaga otrokom, ki so zaposleni z raziskovanjem sveta, pri razumevanju pomena prehrane, še posebej omega-3 maščobnih kislin.

Pametna in vesela rast

Maščobne kisline omega-3, kot je DHK, bi morale biti ključen del zdrave prehrane za otroke, saj teh koristnih maščobnih kislin telo samo ne more proizvesti v zadostni meri. S hranilnim ribjim oljem, ki ga vsebujejo NUTRILITE™ Kids Omega-3 mehke pastile za žvečenje, lahko podprete otrokovo delovanje možganov, z vitaminom D pa lahko ohranite zdravo rast kosti na okusen in zabaven način.*

Odlične sestavine in okus

NUTRILITE Kids Omega-3 pastile so izdelane iz trajnostnega ribjega olja z uradnim certifikatom organizacije Friend of the Sea . Prijatelji čebelčka Bee Bee v tej organizaciji varujejo ocean prek pobud za ohranjanje ter s certificiranjem trajnostnih izdelkov in storitev. To pomeni, da ste lahko prepričani, da so NUTRILITE Kids Omega-3 pastile izdelane iz trajnostnih virov.

Čeprav Bee Bee meni, da bi moral vsak jesti ribe vsaj dvakrat tedensko ter tako poskrbeti za zdrav, naraven vnos omega-3 maščobnih kislin, se tudi zaveda, da veliko otrok ne mara rib oziroma morskih sadežev. Zato Bee Bee priporoča NUTRILITE Kids Omega-3 pastile, ki zagotavljajo, da otroci prejmejo prava hranila v svoji prehrani. Ker imajo pastile z želejasto strukturo za enostavno uživanje odličen okus po mešanem sadju, to odlično zakrije okus po ribah, ki ostane v ustih. Tehnologija pakiranja prav tako zagotavlja popolno pregrado za kisik in vlago ter tako zavaruje sadni okus. In ne pozabite, da pastile podpirajo delovanje možganov in moč kosti na okusen in zabaven način!*

Kaj še počne Bee Bee?

Poleg opraševanja in deljenja znanja o prehrani Bee Bee tudi obožuje O-mega zabave s prijatelji! Najverjetneje jih nekaj že poznate. Perfect Harmony je barvita metuljčica, ki zagotavlja, da je vse v popolnem ravnovesju, Mighty Flex je vesel in močan sokol, ki ščiti posestvo pred porednimi ptiči in mišmi in Lady Booster je drobna, a drzna pikapolonica, ki pomaga ščititi pomembne rastline na Najsrečnejšem posestvu na Zemlji. Bee Bee in njegovi prijatelji skupaj širijo vest o tem, kako pomembno je biti močan in zdrav!

Bodite ustvarjalni!

S pomočjo zabavne aktivnosti Bee Bee pomagajte in svoje otroke spodbudite, da vzamejo omega-3 maščobne kisline. Vi le natisnite predlogo Bee Bee in otrokom pomagajte povezati pike ter sliko nato pobarvati! Otrokovega dela ne pozabite objaviti na Instagramu z oznakama #nutrikids in #happiestfarmonearth

*DHK je omega-3 maščobna kislina, ki ima vlogo pri delovanju možganov. Učinkovitost se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK. Otroci potrebujejo vitamin D za normalno rast in razvoj kosti.

Sorodne vsebine

Spoznajte Lady Booster

Vitamini in prehranska dopolnila

Več

Predstavitev: Perfect Harmony

Dobro počutje

Več

Spoznajte Mighty Flex!

Dobro počutje

Več

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem