Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Pijte zeleno

Vitamini in prehranska dopolnila

Vitaminski napitek z NUTRILITE rastlinskimi proteini.

Slišali ste že, da so proteini pomembni za telo. Morda ste kupili NUTRILITE™ rastlinske proteine, da bi jih zaužili več. Kako pa jih uporabljate? Poskusite eno merico dodati v mleko ali kako drugo pijačo. Ste to že naredili? Torej je čas za nove eksperimente! Pripravite spodaj opisani "zeleni napitek" s sadjem. Ta osvežilni, vitaminov polni napitek je le eden od številnih Amwayevih receptov z NUTRILITE rastlinskimi proteini.

Več receptov najdete v prihodnjih izdajah spletne revije Amagram Online v kategoriji »Spoznajte izdelke«.

Proteini za vsakogar

NUTRILITE rastlinski proteini hrano odlično dopolnjujejo s proteini. Ker so pridobljeni iz soje, pšenice in graha, so idealni za vegetarijance ter celo za vegane.

Zakaj potrebujemo proteine?

Proteini pomagajo pri opravljanju številnih bistvenih telesnih funkcij. Vendar se v telesu ne shranjujejo, zato jih moramo uživati vsak dan. Proteini pomagajo pri rasti in ohranjanju mišične mase ter pri ohranjanju normalnih kosti. NUTRILITE rastlinski proteini so zanesljiv, naraven vir proteinov.

Recept meseca: Zeleni napitek

Sestavine
1 majhno zeleno jabolko (vrsta granny smith)
1 merica NUTRILITE™ rastlinskih proteinov
400 g grozdja
150 g zelene (z listi)
1 kivi
1 limeta

Ožemite limeto. Olupite jabolko, narežite ga na majhne koščke, dajte jih v mešalnik in zmešajte z limetinim sokom ter 1 merico NUTRILITE™ rastlinskih proteinov, da dobite gladko mešanico. Operite grozdje in zeleno ter olupite kivi. Nato narežite zeleno in kivi na manjše koščke ter jih dodajte k že narejeni mešanici. Dobro zmešajte, nalijte v visok kozarec in postrezite.
Za 1 osebo.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem