Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Dodaten dohodek z AMWAY Mineral Sticks

Vitamini in prehranska dopolnila

Preberite, kaj so vrhunski NAP-i dejali o tem prehranskem dopolnilu, ki je pred kratkim prišlo na tržišče.

Prejeli smo veliko pozitivnih mnenj glede vstopa AMWAY Mineral Sticks na tržišče. Ti prehranski dopolnili s cinkom in magnezijem, ki ju je preprosto predstaviti in vzeti s seboj, so izvrstna izbira, če želite uživati več mineralov. To je pomembno zlasti za ljudi z aktivnim načinom življenja. Za spletno revijo Amagram Online smo se pogovarjali z vrhunskimi NAP-i v Nemčiji, Italiji in na Poljskem, da bi ugotovil, kakšni so odzivi strank, kateri pristopi k prodaji so najboljši in kakšen učinek ima to na njihov dohodek.

Nemčija


Značka ustanoviteljev za Platine Bettina Wehdemeier-Pusch in Andreas Pusch

AMWAY Mineral Sticks Zinc in Magnesium sta izdelka, ki odpreta marsikatera vrata, in resnično pritegneta pozornost. Zato vrečke vedno uživava, ko naju ljudje lahko vidijo. Rada jim poveva o lastnih izkušnjah. Odkar so Mineral Sticks lani septembra v Nemčiji prišli na trg, slišiva samo pozitivna mnenja, in ljudje jih ponovno naročajo. To pa zato, ker so sodoben izdelek, ki je vreden svojega denarja, ki ga je preprosto uporabljati in učinkuje takoj. AMWAY Mineral Sticks nama dajejo tudi priložnost, da predstaviva tudi druge izdelke in utrdiva vezi s strankami – vse to pa poveča promet! Z AMWAY Mineral Sticks sva zelo zadovoljna.

Italija


Značka ustanoviteljev za Rubine Laura Roman in Paolo Marchesan

Ko sta lani septembra v Italiji prišli na trg minerala v vrečkah AMWAY Mineral Sticks, sva ju začela tudi sama uporabljati in seveda opravila spletni tečaj na AMWAY™ Academy . AMWAY Mineral Sticks je preprosto predstaviti, strankam pa je všeč, da je na voljo v priročnih vrečkah in da daje občutne rezultate. K strankam pristopiva tako, da jih najprej povprašava o njihovih prehrambenih navadah in ali imajo kakšne posebne prehrambene zahteve. Predstaviti jim poskušava načelo, da je zdravje največje bogastvo. Tako se nama začnejo odpirati vrata in že lahko predstaviva – ali ponovno predstaviva – druge izdelke, na primer NUTRILITE™ DOUBLE X™ in NUTRILITE omega-3 kompleks. S poslovnega vidika sta AMWAY Mineral Sticks Magnesium in Zinc zelo zanimiva izdelka, saj v celoti izpolnjujeta pričakovanja in potrebe najinih NAP-ov in strank.

Poljska


Značka ustanoviteljev za Platine Iwona Goździelewska in Zbigniew Kondracki

Opazila sva, da se nama je promet precej povečal, odkar sta lani jeseni na poljski trg prišla izdelka AMWAY Mineral Sticks Magnesium in Zinc. Pred tem ni bilo na voljo dopolnila s cinkom, zato AMWAY Mineral Sticks Zinc s cinkom zapolnjuje luknjo med izdelki. Strankam je všeč tudi, da je magnezij na voljo kot izdelek z enim mineralom, otroci pa obožujejo sestavo in okus. Ugotovila sva, da je Mineral Sticks najbolje predstaviti tako, da jih ponudiva kot vzorec, nato pa poveva vse o tem, kako koristni so. Ko pritegneva pozornost poslušalcev, lahko začneva navzkrižno prodajati, na primer tako, da predstaviva še NUTRILITE DOUBLE X in NUTRILITE sadno zelenjavni koncentrat.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem