Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Podpora za kosti

Vitamini in prehranska dopolnila

Investirajte v zdravje svojih kosti z novim izdelkom blagovne znamke NUTRILITE – kalcij magnezij D plus.

Nanje je preprosto pozabiti, toda v bistvu potrebujejo redno skrb in vzdrževanje. Navsezadnje vam morajo služiti vse življenje. Za kaj gre? Za vaše kosti! 206 kosti v človeškem organizmu tvori zapleten sistem. Okostje pa ni namenjeno le podpori – je tudi živ organizem.

Močni za prihodnost

Med 18. in 30. letom starosti je najboljši čas, da z redno vadbo izboljšate gostoto in vzdržljivost kosti. Pohodništvo, tek in ples niso koristni le za rast mišic, ampak tudi za kosti, saj med temi dejavnostmi nosite težo – celo bolje kot pri drugih športih, kot sta na primer plavanje ali kolesarjenje.

Tudi ko odrastemo in ne rastemo več, se kosti ne nehajo razvijati, saj se nenehno obnavljajo. Pri ohranjanju normalnih kosti imajo pomembno vlogo kalcij, magnezij in vitamin D. Tablete NUTRILITETM kalcij magnezij D plus so odličen vir kalcija in magnezija. Skrbijo, da boste imeli teh elementov v prehrani dovolj – saj bo sicer telo potrebni kalcij črpalo iz kosti.

Vitamin D

Pri tabletah kalcij magnezij D plus je novost dodani vitamin D, ki telesu pomaga vsrkati kalcij. Ko je koža izpostavljena sončni svetlobi, telo naravno proizvaja vitamin D3. Toda še zlasti v dolgih temnih zimskih mesecih tega morda ne dobite dovolj. Celo poleti nam lahko primanjkuje vitamina D, ker varujemo kožo pred prekomerno izpostavljenostjo soncu.

Naravne sestavine

Za pripravo tablet kalcij magnezij D plus smo pri NUTRILITE odkrili enega najbolj koncentriranih naravnih rastlinskih virov kalcija – rdeče alge koraline, znane tudi kot kalcificirana morska trava. Višji raziskovalni znanstvenik Kevin Gellenbeck pojasnjuje: »To je bogat naraven vir, poln kalcija, magnezija in mineralov v sledeh iz morja.«

Rdeče alge koraline rastejo v oceanu ob islandski obali. V teku življenja rastlina naravno poapni. Kalcificirane obloge se nato odkrušijo in se zbirajo na morskem dnu, kjer jih NUTRILITE nabira.

Na kosti morda le redko pomislimo, toda če se potrudimo za močne kosti, bomo želi korist v poznejšem življenjskem obdobju. NUTRILITE kalcij magnezij D plus je bil posebej oblikovan, da bi skrbel za dobro stanje kosti in da take tudi ostanejo.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem