Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Povzpnite se na višjo raven

Vitamini in prehranska dopolnila

Sedaj že obvladate osnove. Naj vam dr. Kurscheid pokaže nekaj naprednih vaj.

V avgustovski številki spletne izdaje revije Amagram ste se naučili nekaj vaj za začetnike. Sedaj se učinki vadbe že kažejo na vašem trebuhu, stegnih ter zadnjici in pripravljeni ste na naslednjo raven.

1. vaja: vadba s trakom

Ta vaja krepi ramenske mišice (deltaste mišice). Začnite tako, da stojite na traku s stopali v širini ramen. Levi konec traku primite z desno roko in desni konec z levo roko. Iz tega začetnega položaja začnite dvigati roke, ki so že bile rahlo pokrčene, do višine ramen in nič višje. Nato roke polagoma spustite nazaj v začetni položaj.

Opomba: na voljo so trakovi z različno uporno močjo. Za to vajo naj ženske uporabljajo srednje uporen trak in moški bolj upornega. Druga možnost je, da ženske uporabljajo en srednje uporen trak in moški dva. Trak, ki ga izberete, mora omogočati največ 12 ponovitev.

2. vaja: bočni razteg

S to vajo krepite stranske trebušne mišice, mišice zadnjice in nog.
Začetniki: Ležite na desnem boku z desnim komolcem na tleh. Dvignite boke tako, da bo telo povsem izravnano, in ostanite v tej drži 45 sekund. Ponovite še na drugi strain.
Naprednejši: Iztegnite zgornjo roko nad glavo.
Profesionalci: Ko ste na desnem boku, pokrčite levo roko in koleno, nato ju znova iztegnite. Ponovite še na drugi strani.

Nasveti dr. Kurscheida

Že če vsako vajo ponovite izmenoma trikrat, je to enako lažji vadbi celega telesa – in to že v 6 minutah!

Poskrbite, da boste imeli v prehrani dovolj magnezija, in uživajte na primer novi Amwayev izdelek: Amway Mineral Sticks! (glejte polje na levi)

Za krepitev mišic pa uživajte NUTRILITE rastlinske proteine. Na primer v tem okusnem proteinsko obogatenem zajtrku.

Rižev puding s pistacijami in rozinami

  1. 25 g dolgozrnatega riža

  2. 250 ml mleka (posnetega ali polnomastnega)


  3. 1 merica NUTRILITE™ rastlinskih proteinov

  4. 10 g kristalnega sladkorja

  5. 10 g rozin

  6. ½ čajne žličke mletega cimeta

  7. 10 g nasekljanih pistacij

  8. košček masla


Navodila

Riž stresite na cedilo in ga spirajte pod tekočo vodo dokler ta ni popolnoma čista. Rozine namočite v vroči vodi. V ponvi s prevleko proti prijemanju z debelim dnom zavrite mleko, dodajte riž ter na šibkem plamenu kuhajte 15 minut in redno mešajte, da preprečite prijemanje riža na dno posode.

Ko je riž kuhan, dodajte sladkor, 1 merico proteinov, ožete rozine in cimet ter zmešajte, da se prepoji. Preložite v majhne skledice in še toplo postrezite.

Če želite puding postreči oblikovan, ponev umaknite s štedilnika, da se mešanica ohladi in zgosti. Manjšo plastično posodico namažite z maslom in jo napolnite z mešanico. Riž utrdite z žlico in posodico takoj obrnite na krožnik, da se vsebina loči od nje. Posujte s pistacijami in postrezite.

Za 1 osebo.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem