Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

Koristi antioksidantov

Vitamini in prehranska dopolnila

Spopadite se s škodljivimi učinki prostih radikalov – navznoter in navzven.

NUTRILITE

Prosti radikali nastajajo, ko telo porablja molekule kisika, ali ko kajenje, onesnaženje in stres poškodujejo celice. Ker te niso več v ravnovesju, potrebujejo pozitiven naboj – antioksidante, ki so naravna obramba telesa pred škodo, ki jo povzročajo prosti radikali. Vitamini, na primer A, C in E, so dragoceni antioksidanti, h katerim prištevamo tudi druge hranljive spojine, kot so koencim Q10 in karotenoidi. V prehrani pa navadno nimamo dovolj hranilnih snovi - zlasti vitamina C, ki ga telo ne more tvoriti samo. NUTRILITE™ nudi tri dopolnila, s katerimi od znotraj preprečujemo poškodbe celic: NUTRILITE naravni multikaroten, NUTRILITE vitamin C plus in NUTRILITE coenyzme Q10.

ARTISTRY

Z leti se upočasni nastajanje kolagena, ki tvori osnovne gradnike kože, tako da koža začne izgubljati svojo gibko odpornost in vlago. Še zlasti, če je izpostavljena zunanjim vplivom, kot so UV sončni žarki. 100 % uporabnikov ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ vitamin C in divji jam je doseglo občutno izboljšanje gubic okoli ustnic/ust ter gub okoli oči že po 16 tednih jemanja. Še en izvrsten izdelek za boj proti učinkom prostih radikalov je ARTISTRY essentials blažilna krema - ultra lahka krema, ki nemudoma navlaži in pomiri razdraženo kožo ter odpravi poškodbe, ki jih povzročajo prosti radikali.

Mavrica hranil

Poletje prinaša pester izbor svežega sadja in zelenjave. Z njimi si pomagate okrepiti nastajanje antioksidantov. Torej jejte mešano: naj bo vaš krožnik kar najbolj barvit.

Za več informacij o izdelkih za nego kože obiščite strani z izdelki NUTRILITE in ARTISTRY .

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem