Priljubljeno (0) 0 Priljubljeno

Vaš seznam priljubljenih izdelkov je prazen!

Prenesi v trgovino

NAGRADE ZA USPEH

NUTRILITE naravni multikaroten

Vitamini in prehranska dopolnila

Kaj obarva sadje in zelenjavo? In kakšne so koristi karotena?

Karotenoidi so ena najpogostejših skupin naravnih barvil, ki sadje in zelenjavo obarvajo v žive barve. Rumena in oranžna barva korenja, marelic, buč in sladkega krompirja nastane zaradi luteina, živo zelena v špinači in blitvi pa zaradi klorofila.

Zaščita za oči

Karoten in lutein sta dva od več kot 600 znanih karotenoidov. Beta karoten je na primer pomemben za zdravje oči, vitamin A pa ščiti površino očesa, roženico.

Krepitev vitamina A

NUTRILITE™ naravni multikaroten je antioksidant in prehransko dopolnilo z mešanico karotenoidov iz naravnih virov. Njegov ekskluzivni kompleks karotenoidov je podoben temu, kar najdemo v mešanici različnega sadja in zelenjave. Prehransko dopolnilo NUTRILITE naravni multikaroten je še zlasti pomembno za ljudi, ki ne jedo redno ali ki ne dobijo dovolj sadja in zelenjave v prehrani. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in konzervansov, je brez glutena ter laktoze in je varen za diabetike.

Naša spletna stan za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaš brskalnik in jih uporablja večina spletnih strani za prilagoditev vaše spletne izkušnje.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani brez spreminjanja nastavitev se strinjate z uporabo piškotkov.

Razumem